shadow

Yoga en pilates

In 2017 zijn er een aantal heerlijke en ontspannende lessen van start gegaan bij Goy’s Genieten. Wat te denken van de pittige lessen boxing yoga en power yoga. Maar ook de ontspannende easy flow yoga en de fijne easy pilates hebben al menigeen weten te bekoren.

Deze lessen passen goed bij de gedachtegang van Goy’s Genieten. Bewustwording, me-time, relaxen in een inspirerende omgeving, spieropbouw je balans (her)vinden en dat in combinatie met een gezellig kopje thee na afloop. Zo investeer je met iedere les weer een beetje meer in je meest kostbare bezit. Je staat ook steeds een beetje meer ontspannen in het leven en hierdoor kun je meer genieten van het hier en nu.

Goy’s Genieten wil je daar dit jaar ook zeker verder mee helpen. De verschillende yoga en pilates lessen gaan dan ook uiteraard gewoon  door en worden zelfs uitgebreid. Yin Yoga staat inmiddels alweer gepland op de vrijdagavond en andere varianten volgen binnenkort.  Hoe heerlijk is het bv om de zondag te beginnen met een lekkere yoga les. Vanaf 4 februari zal er om de week op zondag een les te volgen zijn van Eva. Meer informatie staat in de kalender.

Persoonlijke aandacht, sfeer en geborgenheid staan bij ons voorop, dus hier geen grote groepen. We houden de groep klein en dus alle ruimte voor alles waar jij op dat moment het meest behoefte aan hebt!

Voor vragen en ideeën kun je altijd bij ons terecht op info@goysgenieten.nl

Delen = samen genieten!