shadow

Yin Yoga tijdens Happy Healthy Woensdag

Yin Yoga wordt steeds populairder in Nederland. Bij Goy´s Genieten zijn wij ook enthousiast over deze vorm van Yoga. Zo enthousiast, dat we naast de twee reeds bestaande Yin lessen van Mascha (Blue Yoga, vanaf mei op maandagavond) en Yolande (Festina Lente Yoga, op vrijdagochtend) een derde Yin les kunnen aanbieden.

Happy Healthy Woensdag
Deze les vindt plaats tijdens de Happy Healthy Woensdag. Natuurlijk staat bij Goy´s Genieten alles al in het teken van goed voor jezelf zorgen. Maar op Happy Healthy Woensdag kun je dat doen in (bijna) alle facetten. Of je je nu wilt inspannen of ontspannen, gezelligheid zoekt, creatief bezig wilt zijn of gemasseerd wilt worden, het kan allemaal én zelfs in combinatie met elkaar!

Yin Yoga
Daarom ook een fijne Yin yogales. Ditmaal verzorgd door Lyan. In Yin yoga worden de houdingen langer vastgehouden, zo´n 3-5 minuten. Zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je trekt en duwt niet aan je lijf om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Op deze manier worden niet je spieren, maar juist het bindweefsel gestimuleerd. De les is zo lekker omdat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam. Om echt te voelen wat het nodig heeft. Lyan begeleidt je rustig en kalm door de oefeningen.

Wil je graag meedoen met deze les, schrijf je dan hieronder in.

Aanmelden Yin Yoga Happy Healthy Woensdag

 

Anti spam controle

Delen = samen genieten!