shadow

Workshop koken met chocolade

t goy houten chocolade workshop

Chocolade niet alleen om te snoepen…
Als we aan chocolade denken dan is dat meestal in de vorm van een bonbon, mousse of reep… Tijdens deze workshop gaan we echter niet alleen desserts met chocolade bereiden, óók het voor- en hoofdgerecht worden gecombineerd met chocolade!

Koken met chocolade
In deze workshop besteden we niet alleen aandacht aan het koken met chocolade. Je leert ook wat meer over chocolade, bijvoorbeeld waar het vandaan komt en welke reis een cacaoboon aflegt tot hij is geworden tot een lekkere chocoladereep. Vervolgens gaan we aan de slag met het bereiden van een overheerlijk én vooral verrassende maaltijd, bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerecht. En ja, dus allemaal mét chocolade. Je zult versteld staan van de mogelijkheden.

Details
De workshop vindt plaats op woensdag 4 juli. Het begint om 19:00 uur en duurt ongeveer 3 uur. Met een half uur uitloop wordt rekening gehouden.
Wij maken gebruik van goede kwalitatieve chocolade, biologische dierlijke producten en al onze groente zijn seizoengebonden.

De prijs per persoon is €48,50 inclusief btw. Drankjes (fris, wijn, bier, koffie, thee) zijn inbegrepen. Vanaf 18:30 uur ontvangen wij jullie graag met een frisse cocktail van o.a. limoensap en verse munt.

Delen = samen genieten!