shadow

Workshop Herft en Winter Essentials

Onze Mirthe kennen jullie waarschijnlijk al. Zij heeft al meerdere keren enthousiast haar passie met ons gedeeld. De kracht en de vele mogelijkheden van de mooie oliën. Het pure alternatief voor veel producten in je keukenkast/medicijnkast/toilettas of gewoon in de diffuser om je heel fijn bij te voelen. Omdat we dit niet vaak genoeg onder jullie aandacht kunnen brengen om jullie hiermee te inspireren en wellicht motiveren voor gebruik is het super fijn om te melden dat jullie ook Annelies van Zadelhoff (Holie Molie) hier vaker gaan zien om haar passie voor olien met ons te delen. Om te beginnen komende Happy & Healthy woensdag met onderstaande workshop;-)

Tijdens deze workshop leer je over de werking van etherische olie en ga je twee DIY’s ter ondersteuning van je fysieke en/of emotionele gezondheid in de herfst en winter maken. Je kunt kiezen uit de volgende producten (zo lang de voorraad strekt):
🦋 Badzout
🦋 een neusspray
🦋 5 rollers: relax, slaap, adem vrij, vrolijk humeur en weerstand
🦋 lippenbalsem
🦋 schrale plekjes balsem
🦋 opwarm balsem
🦋 herfst honing voor in de thee.

Kosten: 14,95 euro (aktieprijs)
Datum: woensdag 27 november 2019
Tijd: 10.00- 11.30 uur

En bestel je binnen een maand de Premium Starterkit (12 etherische oliën en een Dewdrop-diffuser) van Young Living, via www.myyl.com/anneliesvanzadelhoff, dan ontvang je de kosten van deelname aan de workshop terug.

Delen = samen genieten!