Vitaliteitspiramide

VitaliteitspiramideEen paar jaar geleden ben ik geïnspireerd geraakt door de Blue zones en toen middels een kleine zoektocht op internet terecht gekomen bij de vitaliteitspiramide van Albert Sonnevelt. Ik ben begonnen met het boek de Levenscode. In dit boek doet Albert onderzoek naar het geheim van vitaal oud worden. Zo moeilijk hoeft dit niet te zijn. Net zoals met de basisregels van de blue zones kan dit met een levensstijl die zo dichtbij ligt waar ik zelf in geloof dat ik nu met veel enthousiasme mijn eigen mini blue zone op dit prachtige plekje in t Goy wil delen met iedereen die daar van geniet.

Ik wil hier op een toegankelijke manier activiteiten aanbieden die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan een vitaal leven. Zelf ben ik er van overtuigd dat het draait om balans, genieten en een rijk sociaal leven. Maar vooral het leven leiden dat het best bij jou past en waar jij gelukkig van wordt!!

Bij Goy’s Genieten wil ik dan ook dat je de keuze hebt, ontspannen, inspannen, puur & gezond of wanneer je daar behoefte aan hebt genieten van wat minder gezond lekkers.

Vitaliteit….kracht om te leven….Waar haal jij je kracht uit?!?!? Kom het hier ontdekken.

Delen = samen genieten!
Home » Vitaliteitspiramide

Volg Goy’s Genieten op…