shadow

vind het geen goed idee QR/ G2!

Nee ik ben absoluut geen anti-vaxxer, heb zeker niets tegen de wetenschap en ook niet tegen de overheid. En ik ben uiteraard al helemaal van mening dat we allemaal onze stinkende best moeten doen om sowieso altijd de zorg te ontzien.

Maar dat dat laatste met QR of nu zelfs met G2 plannen gaat werken ben ik absoluut niet van overtuigd. Heb ik nog geen bevredigende wetenschappelijke complete onderbouwing van gezien, integendeel, zie alleen maar het tegenovergestelde gebeuren en vastgesteld worden. En denk dat (zorg) kosten en maatschappelijke problemen op ook andere vlakken behoorlijk de pan uit kunnen rijzen. Een complete kosten baten analyse van alle aspecten van het maatschappelijke leven lijkt mij hier dan ook geen overbodige luxe.

En ik moet eerlijk zeggen dat het mij behoorlijk beangstigt dat er in ons land überhaupt al sprake van kan zijn. Ik had gedacht in een socialer, creatiever & vooral ook positiever land te leven. Een land met volgens mij meer dan voldoende kennis in huis om met eigen passende en ook meer toekomstgerichte oplossingen te komen wanneer de verschillende denktanks gehoord worden.Bij Goy’s Genieten laat ik mij altijd graag inspireren & informeren met oog voor alle voor en tegens van een verhaal. En zo stapje voor stapje de laatste jaren al heel veel geleerd en regelmatig mijn mening mogen bijschaven of herzien. In deze Coronaperiode leer ik tegen wil en dank ook genoeg bij en moet ook regelmatig een mening herzien.

Maar nogmaals, bij deze verregaande 2G maatregel kan ik zelf nog geen positieve punten ontdekken. Niet voor mij als ondernemer en ook nog niet voor de zorg waar we het allemaal voor doen! Ook aannemende dat diezelfde zorg met zo’n regel niet meer handen aan het bed gaat krijgen.Hier zal ik altijd de verbindende boodschap blijven verspreiden, dit staat gelukkig helemaal los van deze tijd. Ik geloof altijd al om in goede harmonie, in een positieve leefomgeving met respect voor elkaar en je leefomgeving zo gezond mogelijk samen te leven. Hetgeen waar in mijn beleving de Blue Zone voor staat een waar ik nog steeds helemaal blij van word! 💙

Delen = samen genieten!