shadow

Twee uitersten in yoga….?

Yoga
Bij Goy´s Genieten kun je verschillende yogalessen volgen, de een wat zwaarder dan de ander maar allemaal met als doel om je vitaliteit te vergroten. De yogalessen worden gegeven door diverse docenten. Er is dus altijd wel een les die bij je past.

Twee uitersten…?
Twee voorbeelden van de yoga die je bij ons kunt volgen zijn Restorative yoga en Boxing yoga. Op het eerste gezicht twee uitersten. Bij Restorative yoga lig je namelijk lang in dezelfde houding, volledig ondersteund door kussen, bolsters en dekens. Klinkt relaxed, niet waar? Bij Boxing yoga loopt het zweet je over je rug en ben je hard aan het trainen. Toch hebben ze wel degelijk iets gemeen en zijn het niet zulke uitersten als je zou denken. Beide vormen van yoga zijn namelijk behoorlijk zwaar. Restorative yoga is zwaar omdat je na een tijd in dezelfde houding lichamelijke ongemakken begint te ervaren. En wat denk je van je gedachten, die alle kanten op kunnen gaan. Dat Boxing yoga lichamelijk zwaar is behoeft geen uitleg. Maar ook mentaal is het pittig. Je bent kracht en conditie aan het opbouwen en dat moet je wel een les volhouden. En liefst wekelijks, want dan heb je het beste resultaat!

Voor wie?
restorative yoga goy's genieten

Restorative yoga kan door iedereen beoefend worden. Zoek je rust en ontspanning, wil je leren om je adem beter onder controle te krijgen of ben je herstellende van een blessure of heb je chronische klachten als reuma? Restorative yoga kan dan heel goed voor je werken. Realiseer je wel dat je zowel lichamelijk als mentaal dingen kunt tegenkomen die je stiekem hebt weggestopt…

 

 

 

boxing yoga

Boxing yoga is voor de fanatieke sporter, die bereid is zich wekelijks in te zetten om verder te komen, te bouwen aan spierkracht en tevens door de yoga oefeningen de concentratie en aandacht te verbeteren. Andere voordelen die Boxing yoga biedt is het verlagen van je bloeddruk, flexibelere spieren en een verbeterde houding.

 

Wanneer?
Restorative yoga: elke eerste zondagochtend van de maand
Voor meer informatie en inschrijven klik op onderstaande link
https://www.goysgenieten.nl/activiteiten/evenement/restorative-yoga/

Boxing yoga: elke dinsdagavond om 20:30 uur
Voor meer informatie en inschrijven klik op onderstaande link
https://www.goysgenieten.nl/activiteiten/evenement/boxingyoga/

 

 

 

Delen = samen genieten!