shadow

The power of being me

Trea Scholten is docent creatief schrijven en Rhea Stiekema is docent yoga en meditatie. Samen geven ze regelmatig workshops en trainingen. Zo ook afgelopen zondag (17 nov) bij Goy’s Genieten, de workshop “The power of being me”

Een workshop die de kracht van yoga en creatief schrijven met elkaar verbindt. Door middel van Kaiut yoga (deze yogavorm maakt gebruik van eenvoudige en toegankelijke vormen om diepgaande resultaten te bereiken), meditatie en inspirerende schrijfopdrachten leerden de deelnemers te te luisteren naar hun echte eigen ik.
power of being me yoga schrijven
De combinatie yoga, creatief schrijven en meditatie maakt dat je je eigen kracht ontdekt als je luistert naar je lijf en je hart.
Zondagochtend kwam je hier even los van alle beslommeringen.  Op zo’n kostbaar moment waar, in de hectiek van de dagelijkse drukte, doordeweeks bijna geen tijd meer voor is, kwamen de deelnemers dichterbij zichzelf en leerden zo om beter te luisteren naar intuïtie en diepe verlangens. Het was een ochtend in rust en ontspanning waar de ruimte vrij kwam voor nieuwe ideeën. Het ultieme moment  dat je jezelf af en toe gewoon cadeau mag doen.

Deze bijzonder geslaagde workshop gaan we zeker nog een keer zien bij Goy’s Genieten.

Delen = samen genieten!