shadow

test Happy & Healthy strippenkaart

Zoals de site al duidelijk maakt is Goy’s Genieten op de Blue Zone gedachten gebaseerd. Een pure en liefdevolle manier van leven die wat meer inhoudt dan alleen voldoende bewegen en goed eten, maar juist verder helemaal niet ingewikkeld is. Draait vooral ook om het hebben van een zinvol bestaan met een mooi sociaal netwerk om je heen waar je je gelukkig bij voelt.

Deze manier van leven is door Albert Sonnevelt in een vitaliteitspiramide ondervangen vandaar dat deze twee termen (Blue Zone & vitaliteitspiramide) op de site behoorlijk door elkaar heenlopen. Waar het hier bij Goy’s Genieten vooral om gaat is variatie. Variatie in je voeding en bewegingsmomenten is altijd goed, variatie tussen inspanning en ontspanning, variatie tussen gezellig samen en juist helemaal even tijd voor jezelf kortom….maak het jezelf vooral niet te moeilijk en blijf je er lekker bij voelen. Om je optimaal vitaal en gelukkig te voelen geloven wij dus absoluut in het totale plaatje en bieden graag
de keuze voor al deze variaties.

Alle facetten van een vitaal leven komen hier steeds meer aan bod. Hier past dan ook een strippenkaart bij die je voor al deze verschillende activiteiten in kunt zetten. Ook deze wens is een mooi groeiproces, maar inmiddels hebben we de eerste testgroep opgestart.

Zowel de activiteiten die hiervoor te boeken zijn als de groep zelf worden snel uitgebreid.  Middels de nieuwsbrief houden wij jullie hier uiteraard van op de hoogte. Mocht je hier zelf aan deel willen nemen, leuke ideeën hierover hebben of opmerkingen  hebben? Dan horen wij die uiteraard weer heel graag.!

 

 

Delen = samen genieten!