shadow

Ssst…

Afgelopen weekend was er een stiltedag bij Goy´s Genieten. Een groep van 14 deelnemers dook in de rust van de locatie en de stilte in zichzelf. Deze stiltedag was ter afsluiting van een cursus meditatie/yoga nidra.

stiltedag lunch

Alles in stilte…
De meditaties en oefeningen werden ondersteund door een lekkere en gezonde lunch onder de bomen, eveneens in stilte, en een stiltewandeling langs het kanaal. Het weer was prachtig en ondanks de warmte was het langs het kanaal goed toeven door de bomen en de verkoelende wind. De groep voelde zich na afloop ontspannen en opgeladen. Waar de een zijn ervaring graag nog wilde delen na afloop, besloot de ander om in stilte huiswaarts te keren.

stiltedag tuin

Dit gaan we vaker doen
Ben jij geïnteresseerd in de helende werking van een stiltedag en wil je dit ook wel eens meemaken? Omdat dit goed past in het gedachtegoed van Goy´s Genieten en onze locatie zich er uitstekend voor leent, willen wij een dergelijke dag zeker vaker organiseren. Al dan niet in combinatie met een workshop/cursus meditatie of yoga. Hou onze site in de gaten voor aankondigingen op dit gebied.

Zelf organiseren?
Wil je zelf een dergelijke dag organiseren met een groep, dan ben je uiteraard ook van harte welkom bij ons. Neem een kijkje op onze pagina over locatieverhuur of neem contact met ons op. We laten je onze locatie zien helpen je graag verder.
info@goysgenieten.nl of bel naar 06 5191 3683.

Delen = samen genieten!