Slow Sports

Met Dewi ga je naar buiten. Wandelen in de mooie rustgevende omgeving van Goy´s Genieten. Tussendoor doe je verschillende oefeningen voor alle spiergroepen. Soms met attributen, soms met je eigen lichaamsgewicht. Op een rustige manier werk je aan de verbetering van je conditie en vitaliteit. En het is nog gezellig ook, want er is tijdens het wandelen voldoende gelegenheid om met elkaar te praten.

SlowSports

Slow Sports is geschikt voor jong en oud. Het is ook erg goed als je herstelt van een blessure of burnout / overspannenheid. Slow Sports is op een rustige manier (weer) in beweging komen. Dus ook als je al lang niet gesport hebt en echt wel weer iets wilt doen, maar rustig wilt opbouwen.

Happy Healthy Woensdag
Wil je zelf ervaren wat Slow Sports voor jou kan betekenen? Probeer het een keer uit op Happy Healthy Woensdag. Op deze dag in de week heb je de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier tijd voor jezelf te nemen. Of je dit nu wilt doen door inspanning, ontspanning, massage of creativiteit. Op Happy Healthy Woensdag kun je dit combineren.

De les Slow Sports is van 09:15 – 10:15 uur. Graag een kwartiertje van te voren verzamelen bij Goy´s Genieten.

Schrijf jezelf in via onderstaand formulier.

Aanmelden SlowSports Happy Healthy Woensdag

 

Anti spam controle

Delen = samen genieten!
Home » Slow Sports

Volg Goy’s Genieten op…