shadow

Slim & Shape yoga

Slim & shape yoga t goy houtenStel, je hebt stress. Wie niet tegenwoordig? Gelukkig zijn er veel manieren om daar mee om te gaan. Bij Goy´s Genieten kun je al terecht voor verschillende yogalessen of andere activiteiten om je te ontspannen. Vanaf nu komt daar iets nieuws bij. Op woensdagochtend zal Wendy je in anderhalf uur meenemen in een ontspannen, maar toch actieve flow; Slim & Shape yoga. Deze speciale vorm van yoga bevordert het afvallen, brengt je lichaam doelgericht in ´shape´, verhoogt je energieniveau, is goed voor je gezondheid, werkt tegen stress en maakt je geest rustig. Wat kun je nog meer willen?

Door ademhaling, zachte yogaflows, achteroverbuigingen, detox houdingen en ontspanning werk je aan body en mind. Een speciale bal en het gebruik van essentiële oliën geven deze les iets heel eigens en extra´s. De bal wordt o.a. gebruikt om jezelf mee te masseren. Dit stimuleert niet alleen de spijsvertering, maar doet nog zoveel meer. Het helpt bijvoorbeeld met ontspannen in het buikgebied en het verwerken van emoties. Ook de oliën hebben een bijzondere plek in deze les. Bij elk onderdeel van de les gebruik je een olie die stimulerend en ondersteunend werkt bij de houdingen waar je op dat moment mee bezig bent.

Eigenlijk kun je zeggen dat Slim & Shape yoga iets doet met je hele manier van zijn. De oefeningen, bal en oliën werken in op je lichaam en geest. Wendy begeleidt je op een zachte en vriendelijke manier en ondersteunt je waar nodig. Je begrijpt dat er dus meer tijd nodig is dan bij een ´gewone´ yogales. Daarom duurt deze les anderhalf uur en is daardoor ook iets duurder. Je betaalt 17,50 euro per les. Het is eigenlijk elke keer een soort mini-workshop.

Je hoeft geen geoefende yogi te zijn om te kunnen deelnemen aan deze les. Alles gaat in je eigen tempo en tot je eigen grens. En die grens kun je steeds weer wat verleggen. Net wat voor jou goed voelt op dat moment.

Als je graag de eerste wilt zijn die dit komt uitproberen, meld je dan nu aan voor de eerste les op woensdag 5 juni van 10:00 – 11:30 uur. Voor deze eerste les is er een speciaal tarief van 14 euro. Er is plek voor 8 deelnemers.

Delen = samen genieten!