shadow

Puberpraat aan de Doodletafel

Neehee…
Denk je dat jouw puber de enige is die moeilijk doet, niet luistert of alleen maar wil gamen? Dat jij de enige bent die alles 10x moet zeggen of dat de kamer van jouw puber als enige niet is opgeruimd? Wees gerust, we kennen het allemaal. Of…heb jij de ideale puber in huis en wil je jouw tips delen met de rest van de puberouders. Dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Jaahaa…
Vind jij het leuk om eens een avond met gelijkgestemde ouders hierover van gedachten te wisselen en ondertussen creatief bezig te zijn? Dan bieden wij hiervoor een leuke mogelijkheid aan onze welbekende Doodletafel. Gewoon gezellig praten, ervaringen uitwisselen en een leuke mok versieren met een passende uitspraak over pubers (of die ene uitspraak van jouw zoon of dochter….)

puberteit

Geen coach, geen psycholoog, maar ouders onder elkaar. Deze avond wordt begeleid door Annemiek, een creatieve ervaringsdeskundige. Uiteraard gaat deze avond vergezeld van een hapje en drankje. En, we lanceren dan ook gelijk de Goy´s Genieten Plank. Een plank met allemaal lekkere hapjes, passend bij het thema van de bijeenkomst. Nu dus gericht op pubers….maar wel met een Goy´s Genieten twist, dus wel lekker, maar ook voedzaam. Want dat kunnen onze pubers wel gebruiken in deze tijd…

Informatie
Datum: donderdag 29 november
Tijd: 19:30 – 21:30 uur
Kosten: 17,50 euro

Aanmelden puberpraat aan de Doodletafel

 

Anti spam controle

Delen = samen genieten!