shadow

Puberpraat aan de DoodleTafel

puberpraat kleinGeslaagde avond
Donderdag 29 november zaten de pubermoeders samen aan de DoodelTafel; onder het genot van heerlijke kaasjes en een wijntje te praten over hun pubers. Er werden ervaringen uitgewisseld, tips gedeeld en goede gesprekken gevoerd. De 6 dames, plus creatieve ervaringsdeskundige Annemiek hebben er een gezellige avond van gemaakt én een leuke koffie/theemok gemaakt.

Samen sterk
Het was mooi om te zien dat naar mate de avond vorderde, de verbinding groeide. Natuurlijk is het in het begin even aftasten, maar gaandeweg kwamen de verhalen, vragen en anekdotes. Aan het eind van de avond waren de moeders enthousiast. Ze hebben elkaar op weg kunnen helpen, naar elkaar kunnen luisteren en elkaar kunnen steunen op bepaalde momenten. En dat was nu precies waar deze avond om te doen was. Beseffen dat je niet de enige bent, dat het bij een ander ook niet altijd van een leien dakje gaat en dat er altijd mensen zijn die je begrijpen en met je willen en kunnen meedenken!

We gaan zeker meer van dit soort avonden organiseren. Wil je daarbij aanwezig zijn, houd dan de website en nieuwsbrief in de gaten.

 

Delen = samen genieten!