shadow

Op handen zijnde samenwerking met Love Joy Yoga

Omdat wij van mening zijn dat ontspannen zo belangrijk is, dragen wij yoga een warm hart toe. We zijn dan ook heel blij dat we al een aantal yoga docenten hebben die op onze locatie, ieder hun op eigen karakteristieke manier, lessen verzorgen. Van het intensieve boxing en power yoga tot het super relaxte yin yoga; bij Goy´s Genieten vind je voor ieder wat wils. En, wij willen ook steeds nieuwe dingen aanbieden.

Daarom maken wij nu met veel enthousiasme bekend dat we bezig zijn om een mooie samenwerking op te zetten met Bibi Verbeek van Love Joy Yoga. Bibi is bij menigeen in Houten al bekend en geeft les in diverse soorten yoga, aan kinderen en volwassenen. Je kunt bij haar terecht voor lessen, cursussen en workshops. Binnenkort zal Bibi ook bij Goy´s Genieten een aantal lessen gaan verzorgen. Zo zal zij bijvoorbeeld vanaf juni op de vrijdagochtend buiten onder de bomen les gaan geven in onze sfeervolle tuin. Ook zal zij op onze locatie kinderfeestjes gaan verzorgen. Met een centraal thema dat wordt doorgetrokken in een yogales en bijvoorbeeld een bak- of creatieve activiteit. In overleg is er veel mogelijk! Ook kijken wij naar mogelijkheden om Bibi´s hormoonyogalessen in te zetten in een traject over hormonen. Omdat Bibi zo´n breed aanbod heeft op yoga gebied, zijn er veel inspirerende activiteiten te bedenken.

Dat maakt ons alleen maar nog enthousiaster en we zien dan ook uit naar een fijne samenwerking.

Er staan dus een hoop mooie dingen op stapel. Wij zijn nog even bezig om de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. We houden jullie graag op de hoogte van de activiteiten die uit onze samenwerking zullen voortvloeien. In de tussentijd kun je ook altijd kijken op de site van Bibi http://www.yogainhouten.nl/

 

Delen = samen genieten!