shadow

Ontspannen tijdens Happy & Healthy woensdag

We weten het allemaal. Ontspannen is heel belangrijk. Zeker in de hectische maatschappij van tegenwoordig. We lopen allemaal te rennen, te vliegen en houden meerdere ballen tegelijk hoog. We nemen de tijd om ons werk goed te doen, om voor het gezin te zorgen. We maken tijd voor ons sociale leven of zorgen voor onze ouders. Maar wanneer neem je tijd om te ontspannen? En dan bedoelen we dit keer niet die ene sportavond in de week, wanneer je tot het gaatje gaat omdat dit zo goed is voor je conditie….

Nee, écht tijd om bij te tanken. Even geen gedoe, even geen moeten. Gewoon tijd voor jou… Omdat wij weten dat de meesten van ons dat veel te weinig doen, willen wij van Goy´s Genieten je een handje helpen. Onze woensdagochtend staat in het teken van jou. Je hebt de term vast al eerder voorbij zien komen: Happy & Healthy woensdag. Wij willen je graag laten zien hoe je op deze woensdagochtend op verschillende manieren kunt ontspannen. Door rustige yoga, massage, maar ook creatief. Voor ieder wat wils dus.

Creatief ontspannen
Vanaf 09:00 uur is er een leuke ontspannende activiteit aan de DoodleTafel. Samen met Yvon (die trouwens ook Vitaliteitscoach is en jou gericht kan helpen met je eventuele knelpunten) ga je aan de slag. De ene keer kun je werken met klei, dan weer met schelpen o.i.d. Door je gedachten af te leiden en met je handen bezig te zijn, merk je dat je ontspant.

Happy Healthy woensdag doodletafel

Ontspannen bewegen
Om 09:15 uur start de Yin Yoga les van Lyan. In deze vorm van yoga blijv je langer in de houdingen. Zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je trekt en duwt niet aan je lijf om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Deze les is zo lekker ontspannend omdat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam. Om echt te voelen wat het nodig heeft.

Happy Healthy woensdag yin yoga

Stoelmassage
Daarnaast is het mogelijk om op woensdag een stoelmassage bij Dewi (ook Vitaliteitscoach) te boeken. Door een ontspannen massage geef je je lichaam en geest de kans om heerlijk op te laden en bij te tanken. Wel even vooraf boeken ( via 06 52 64 18 94 of info@goodmoodcompany.nl ).

Happy Healthy woensdag

Acces Bars®
Een andere vorm van ontspanning is de Acces Bars® behandeling door Yvon. Access Bars® is een zachte behandelwijze waarmee je het lichaam in staat stelt om beperkende gedachten, ideeën, overtuigingen en oude ingeslopen patronen los te laten. Je krijgt nieuwe energie en er ontstaat ruimte en rust.  Neem voor meer informatie of het boeken van een behandeling contact op met Yvon op 06 21 57 39 32 of stuur een mailtje naar info@vitalivon.nl.

Happy Healthy woensdag

Genoeg mogelijkheden om te ontspannen dus op woensdagochtend. Zien we jou snel een keertje?

Wil je meer weten over de andere activiteiten tijdens Happy & Healthy woensdag? In de volgende nieuwsbrieven worden de andere aspecten besproken. Maar je kunt natuurlijk ook altijd vast kijken op onze site!

Delen = samen genieten!