shadow

Nader kennismaken met…

Ik ben Yvon van’t Hoff, (Vitaliteitscoach, trainer hormoonfactor en Access Bars Practitioner) en in mijn praktijk VitaliVon begeleid ik vrouwen om ruimte in hun lijf en hoofd te creëren: Het loslaten van oude patronen, leefstijl aanpassen en meer uit zichzelf halen.

Hormonen
Eigenlijk sta je er niet bij stil hoeveel klachten veroorzaakt kunnen worden door een disbalans van je hormonen: Hormonale migraine, overgewicht, menstruatiepijn, overgangsklachten, vruchtbaarheidsproblemen, huidproblemen, PMS, diabetes 2.

Jouw  hormonen spelen een belangrijke rol voor je gezondheid. Bijvoorbeeld of je in staat bent om vet te verbranden en of je een hongergevoel krijgt. Ze beïnvloeden zelfs of jij je energiek voelt en dat je huid glanst. Onze leefstijl verstoort de hormoonbalans en op lange termijn kan dit leiden tot gezondheidsklachten. Denk maar eens aan al die verplichtingen op een dag en de tijdsdruk die hierbij komt kijken. Met aanpassingen in je voeding, bewegen en mindset, vind je snel veel meer balans in hoe jij je voelt.

Access Bars®
Naast Vitaliteitscoach ben ik Access Bars Practitioner. Access Bars® is een zachte behandelwijze waarmee je het lichaam in staat stelt om beperkende gedachten, ideeën, overtuigingen en oude ingeslopen patronen los te laten. Je krijgt nieuwe energie en er ontstaat ruimte en rust. 

acces bars

Blijf je hangen in oude patronen? Heb je het gevoel dat je niet verder komt? Ben je moe en heb je weinig energie? Wil je nu eindelijk stappen zetten op weg naar een nieuwe toekomst? Dan is Access Bars dé manier om daarmee te beginnen!

Creatief
En om tijd voor jezelf te creëren, organiseer ik regelmatig creatieve workshops. Lekker je hoofd leegmaken, gezellig met vriendinnen bijkletsen aan de DoodleTafel, genietend van een verantwoord hapje en drankje. De workshops kunnen variëren in het werken met DoodleClay, schelpen of handlettering. Ook houd ik rekening met de seizoenen, komende feestdagen etc. En is er iets wat jijzelf heel leuk zou vinden, bespreek het met me. Wellicht kunnen we daar een workshop van maken.

Ik ben regelmatig op woensdagen aanwezig bij Goy’s Genieten waar je een afspraak met mij kunt maken voor zowel een  Hormoonanalyse en leefstijladvies als een Access Bars behandeling.

Natuurlijk kun je ook een afspraak maken met mij in Utrecht.
Je kunt mij bellen op 06 21 57 39 32 of stuur een mailtje naar info@vitalivon.nl.

Delen = samen genieten!