shadow

NIEUW: Happy Healthy Woensdag

Een relaxed breekpunt in je week!
Zie je het voor je? Je hebt de kinderen naar school gebracht, de hond uitgelaten of gedaan wat je thuis ook moest doen. Nú is het moment om tijd voor jezelf te nemen. Jouw woensdagochtend beginnen met een actieve wandeling door de rustgevende omgeving van ´t Goy of een ontspannende stoelmassage. En wat te denken van een actieve sportles of een fijne yogales. Daarna een kopje thee drinken en even bijkletsen aan de Groene Doodletafel. Hier kun je je eigen geurkaars, lipbalm of bijvoorbeeld deodorant maken, er kan een creatieve Doodleactiviteit zijn én je kunt genieten van wat onze gezonde keuken je te bieden heeft. Je kunt zelfs wat lekkers voor de lunch of diner kopen en meenemen. Dat scheelt je weer tijd voor vanmiddag als de kinderen thuiskomen uit school! Het is ook mogelijk om je deze ochtend te laten coachen. Op het gebied van voeding, stresshantering of bijv. vitaliteit.

Kortom, een ochtend voor jou. Om aandacht te geven aan wat jij nodig hebt. Dit is hoe wij bij Goy´s Genieten de Happy Healthy Woensdag zien.

Goys Genieten

De eerste periode
Vanaf 10 april draait de Happy Healthy Woensdag op proef. Vooralsnog in een ´light versie´. Je kunt meedoen met een les SlowSports van Dewi en na afloop staat er een kopje thee klaar. In de keuken staat Yvon van VitalIvon. Ze vult de ruimte niet alleen met de heerlijkste geuren maar ook met de ongedwongen sfeer van Goy´s Genieten. Loop gezellig binnen om je te laten inspireren door Yvon. Of misschien heb je wel zin om mee te helpen of wil je gewoon wat vragen. En wil je een massage, dan kan je die van tevoren boeken. Dewi geeft ontspannende stoelmassages, en bij Yvon kun je terecht voor een Acces Bars® behandeling.

Ook de actieve Body & Balance sportles van Bart is vanaf dag 1 te volgen. Aan de Doodletafel zal een creatieve Doodleactiviteit zijn. Denk aan Doodleclay, handletteren of vilten. Ook zullen bij de Doodletafel verzorgingsproducten liggen die je zelf kunt maken. Voor nu nog ter inspiratie, maar bij voldoende belangstelling zullen we op de Happy Healthy Woensdag ook diverse workshops aanbieden waarbij je op basis van essentiële oliën zelf producten kunt maken.

Er is nog meer…
Het houdt niet op bij de woensdagochtend! ´s Avonds zijn er nog twee yogalessen die heel goed in het concept passen. De yogales van Wendy is een easy flow les met yin en yang. Het is een krachtige yogavorm waarbij de houdingen elkaar in een flow opvolgen. De oefeningen worden gekoppeld aan je ademhaling.

Daarna is er de Restorative yogales van Eva. De houdingen die je tijdens een les Restorative yoga uitvoert, worden volledig ondersteund door diverse hulpmiddelen. Er staat een heel arsenaal aan dekens, kussens en blokken tot je beschikking. Het is de bedoeling dat je hele lichaam compleet kan ontspannen tijdens een sessie. Door de houdingen langer aan te houden, worden je spieren goed en diep gestretcht. Dit brengt een diepe ontspanning te weeg. Je laat spanning los, in zowel lichaam als geest.

Op langere termijn
In de toekomst willen wij nog meer activiteiten kunnen aanbieden op de woensdagochtend. We denken dan aan lessen in mindfulness of meditatie, een yogales, Easy Pilates of misschien juist nog wel een actievere les. Ook coaching door een van onze coaches behoort tot de mogelijkheden. Denk aan zaken als vitaliteit, ontspanning, voeding en hormonen. In de zomermaanden is het ook mogelijk om meer lessen buiten te volgen.

We zijn dan ook heel benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Want, wij worden er nu al wel blij van, maar hoe zit het met jullie? Zijn het passende activiteiten voor jouw vrije woensdagochtend, mis je iets of heb je andere aanvullingen? Wij horen het graag van jullie. Dan kunnen we nog beter inspelen op jullie wensen én jullie ondersteunen in een happy en healthy life. We willen jullie graag enthousiast maken om (meer) tijd voor jezelf vrij te maken. Want, zeg nou zelf, goed voor jezelf zorgen is heel belangrijk. Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe beter je er ook voor een ander kunt zijn!

Kom jij ook eens langs om te ervaren wat onze Happy Healthy Woensdag voor jou kan betekenen? We verwelkomen je graag! Tot snel.

Delen = samen genieten!