shadow

Natasja Zen-Ki Reiki&Meditatie

Tijdens mijn opleidingen tot Reiki Practioner en Meditatiebegeleider werd ik me steeds bewuster hoe ik zo niet verbonden was met mezelf. De afgelopen jaren moest ik zoveel van mezelf, als moeder van 3 opgroeiende kinderen en een hectische baan op inkoop in de retailbranche, had ik echt weinig aandacht voor mezelf. Ik legde de lat heel hoog en moest perfect zijn in alles, zodat ik iedereen kon laten zien wat een super vrouw en moeder ik was. Ik was helemaal niet meer verbonden met mezelf en de zachtheid naar mezelf was heel ver te zoeken. Door Reiki & Meditatie heb ik geleerd even te stoppen en naar mijn basis terug te gaan met opmerkzaamheid.

Ik merk dat ik veel rustiger en meer verbonden ben met mezelf. Reiki & mediteren geeft mij ruimte, inzicht, openheid naar mezelf en ook naar anderen.

Met het opzetten van mijn praktijk ZEN-KI heb ik de mogelijkheid om anderen te leren en te laten ervaren een moment met jezelf en voor jezelf te zijn.

Voor Goy’s Genieten heb ik speciaal een Rust en Balansles samengesteld

De Rust en Balans Momenten zijn lessen waarin we samen oefeningen doen vanuit Mindfulness, diverse andere meditatie vormen, Restorative yoga (een hele fijne yoga waar je in een hele ontspannen houding ligt) en andere ontspanningsoefeningen. 
Het is een fijn moment in de week om de balans in jezelf weer wat terug te brengen of er in ieder geval bewust van te worden hoe je je nu echt voelt. Door de groep klein te houden creëren we sowieso een veilige en prettige sfeer om een moment van totale me-time te kunnen genieten.

Kom het vooral een keer ervaren om te kijken of het wat voor je is. Ik hoop je te ontmoeten in de les of bij een reiki-sessie die je uiteraard ook altijd kunt boeken.

Warme groet,

Natasja

Delen = samen genieten!