shadow

Mindful Leven

Wil je je meer op je gemak voelen in jezelf?
Wil je je vrijer voelen in het contact met een ander?
Wil je meer vanuit je passies leven?
Heb je behoefte aan een moment van bezinning in de week?

Dan is de training ‘Mindful Leven’ misschien wel iets voor jou.
De training wordt gegeven door Marieke Lampe. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden, trainen en coachen van mensen rondom levensloop(baan)-vraagstukken. Sinds kort woont Marieke in Ecowijk Mandora in Houten. En nu komt ze bij Goys Genieten deze training geven, die heel mooi aansluit bij ons ons concept.

Over de training
Marieke Lampe: ‘Mindful Leven begint bij de kunst van ‘niet doen’, van aanwezig zijn bij wat er NU in je leeft en dat met een glimlach verwelkomen. Deze zelfcompassie is de sleutel naar je eigen passies en compassie met anderen. Iedereen leert van jongs af aan om zó te doen dat de omgeving je de nodige aandacht en liefde geeft.  Daarbij verlies je vaak deels het contact met jezelf en raak je in mindere of meerdere mate vervreemd van je eigen gevoelens, behoeften en verlangens. Zo raak je de weg een beetje kwijt.

Tijdens de training creëer je ruimte voor wat er in je leeft en oefen je om dat liefdevol te verwelkomen. Vervolgens kun je leren loslaten dat je iets moet dóen om erbij te horen of er überhaupt te mogen zijn. Dit geeft een diepe ontspanning, hetgeen leidt tot diepe verbinding met jezelf, je passies en met je omgeving. Mensen ervaren dit als ontspannend, vervullend en vreugdevol.’

Praktisch
Data: start op woensdag 13 februari
Aantal trainingen: 8 (wekelijks)
Tijd: 09:15 – 11:30 uur
Voor meer informatie over Mindful Leven zie www.mariekelampe.nl

Na deze 8 bijeenkomsten is er voor geïnteresseerden een vervolgtraining.

Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen met Marieke Lampe (info@mariekelampe.nl, 06-28733006) om een afspraak te maken voor een kort vrijblijvend kennismakingsgesprek (dit kan eventueel ook telefonisch). Na dit gesprek kun je besluiten of je mee wilt gaan doen.

Delen = samen genieten!