shadow

Met Goy’s Genieten de coronawinter door! #boostjeimmuunsysteem

In deze verwarrende tijden bepalen wat wel of niet kan of goed voor je is blijft lastig. Ook voor ons. Maar het is ons gelukt om een leuk gevarieerd ochtend programma neer te zetten waar alles in zit om aan een goed immuunsysteem te werken. En wat je er in mist vullen we graag persoonlijk voor je aan want alle ruimte voor persoonlijke aandacht.

De groepjes blijven sowieso deze winter (tm februari) klein want dan kunnen we sneller schakelen. De lessen staan nu zo gepland, maar kunnen we mee schuiven wanneer blijkt dat de behoefte van jullie anders ligt. De creatieve snuffelworkshops worden komende week gepland, ook daar ruimte voor maatwerk. En hetzelfde geldt voor leuke inspiratiesessies, daar horen jullie allemaal komende week meer van.

Het programma zal alleen nog maar uitgebreider worden. En wanneer ook dat weer mag zullen we ons DoodleCafe feestelijk gaan openen.

Kortom, het is nu al erg leuk en wordt alleen maar leuker. Er komen veel extra’s bij komende tijd. Je strippenkaart kun je de hele winter tm februari gebruiken en mocht er weer een lockdown tussendoor komen dan schuift de verlenging uiteraard gewoon mee!

Mail bij interesse naar info@goysgenieten.nl

Delen = samen genieten!