shadow

Mascha Blue Yoga

Hoi, dit ben ik, Mascha Bottenburg, eigenaar en yogadocent van Blue Yoga. Ik neem je graag mee in de wereld van Blue Yoga, waarin ik yoga als tool inzet voor een krachtige body & mind en hoe je deze kunt toepassen voor impact op je leven.

Voor mij is yoga een manier om een lichaam te helpen het soepel te houden, flexibel, stromend, de gewrichten uit te nodigen weer te gaan functioneren zoals ze oorspronkelijk bedoeld waren te functioneren. En waar nodig het zelf herstellend vermogen aan te spreken en te activeren.

Naast de fysieke kant geeft yoga ruimte, waardoor je beter kan luisteren naar wat het lichaam je vertelt. Een geweldige manier om te leren wat je voelt, wat je lichaam je voor feedback geeft. Het helpt te leren rusten achter fysiek ongemak. Wat je leert op de mat neem je mee als je van de mat stapt in het dagelijks leven.

Naast Blue Yoga ben ik als vitaalcoach werkzaam bij de politie. Ik gebruik de visie van Blue Yoga ook bij de medewerkers van de politie. BLUE YOGA WERKT NAMELIJK VOOR IEDEREEN.

Het gaat om jouw body & mind. Twijfel je toch of Blue Yoga geschikt is voor jou kom dan persoonlijk bij mij op de lijn.

Een proefles kost 10 Euro. Besluit je daarna gelijk lid te worden dan is deze gratis.
Een 4 rittenkaart kost 30 euro en is 5 weken geldig.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar blueyoga@ziggo.nl of een Whatsapp naar
0643415047.

Lessen:
Maandag       19.00 uur      Yin Yoga.
Maandag       20.30 uur      Herstel Yoga.
Dinsdag        20.30 uur      Yin Yoga

Tot op de mat

Warme groet,

Mascha Bottenburg

Delen = samen genieten!