shadow

Mama´s Night Out

Na het grote succes van de vorige jaren, wordt dit jaar een jubileumavond! Op vrijdag 8 februari worden voor de vijfde keer alle mama’s tijdens de Mama’s Night Out in het zonnetje gezet! Aan zowel het innerlijk als het uiterlijk wordt aandacht besteed. Met een ruime keuze aan workshops, diverse activiteiten en een hal vol kraampjes wordt dit ongetwijfeld een fantastische avond!

Onze bijdrage
Ook Goy´s Genieten is weer aanwezig op deze leuke avond. Je vindt ons in de hal aan een grote tafel. Hier vertellen wij je graag meer over de activiteiten die je op onze locatie treft. Van yoga tot koken en van handletteren tot ademworkshops. Er is voor ieder wat wils. Ook kun je aan onze tafel aanschuiven om gezellig met elkaar te kletsen en ervaringen over het ´mama-zijn´uit te wisselen. We houden bij Goy´s Genieten tenslotte van verbinding met elkaar! En heb je zin om je creativiteit z´n gang te laten gaan, dan kan dat ook. Er liggen pennen, stiften, papier etc. voor je klaar. En wat er nog meer voor je klaar staat, is een overheerlijke kaasplank. Dus kom gezellig langs en geniet met ons mee!

Programma
19.00 uur Inloop en inschrijven voor workshops
19.30 uur Welkomstwoordje
19.45 uur Start workshopronde 1
20.30 uur Pauze
21.00 uur Start workshopronde 2
21.45 uur Afsluiting met borrel en een verloting van leuke prijzen

De kosten zijn slechts €10,- per persoon inclusief een drankje en de twee workshops. Aanmelden kan via: partylodge@kidslodge.nl.

Workshops:
* Barbecue workshop
* Olie workshop
* Intuïtief schrijven en wastekenen
* Kleurstyling
* Kwaliteit van je leven – leer beter balanceren

In de centrale hal zijn er ook veel leuke activiteiten! Zo kun je bijvoorbeeld je haar laten opsteken, je nagels lakken, je wenkbrauwen harsen, een handmassage nemen, een proeverij doen en nog veel meer leuks! Kortom genoeg te doen voor een superleuke avond uit met je vriendinnen!

Ook zijn er kraampjes met leuke spullen, neem voor de zekerheid dus ook wat contant geld mee!

Informatie
Datum: vrijdag 8 februari
Tijd: 19:00 – 23:00 uur
Locatie: Tuibrug 6, 3991 LC Houten

Meld je snel aan via partylodge@kidslodge.nl

Delen = samen genieten!