Locatieverhuur

setting relaxconcertDoodletafelInspiratie avond Goy´s Genieten

Centrale ligging

In het midden van het land, gelegen nabij Utrecht en Houten ligt het dorpje ´t Goy. Hier vind je langs een landelijke weg ´Goy´s Genieten´. Eigenaresse Simone realiseert hier haar droom. Een droom om een plek te creëren waar de drukke mens tot rust kan komen, zich kan ontplooien en vooral kan genieten. Hier kun je een training, evenement of gezellige activiteit organiseren in een gemoedelijke sfeer. En staan wij voor je klaar en denken we met je mee.

Activiteiten

Naast het feit dat er diverse wekelijkse activiteiten worden georganiseerd (denk aan yoga, pilates en keukenactiviteiten) wordt de locatie ook verhuurd voor trainingen, workshops en diverse bijeenkomsten. Zowel zakelijk als privé, voor een besloten groep of een activiteit op inschrijving. Activiteiten die hier eerder hebben plaatsgevonden zijn o.a.:

  • Ademworkshop
  • Workshop hormoonyoga
  • Opvoedtraining
  • Diverse kookworkshops (bijv. BBQ en themakoken)
  • Lounge tea concert
  • High tea voor vrijgezellenfeest
  • Vergadering met ontspannende activiteit
  • Netwerkbijeenkomsten

Voor wie?

Trainers / coaches
Als trainer of coach ben je goed in wat jij doet. Je helpt mensen met mindfulness training, yoga workshops of opvoedcursus. Soms heb je een eigen locatie tot je beschikking. Soms niet…of het komt beter uit het eens ergens anders te doen. Het fijn te weten dat je dan terecht kunt bij Goy´s Genieten. Het is het heerlijk toeven, zowel binnen als buiten. En wij nemen je het werk op de locatie uit handen. Catering behoort ook tot de mogelijkheden.

Particulieren
Ben jij op zoek naar een leuke locatie voor een vrijgezellenfeest, een avondje met vrienden of familie? Dan is Goy´s Genieten wellicht de place to be! We kunnen je helpen met het bedenken van een activiteit en verzorgen dan ook een enthousiaste gastvrouw die de activiteit begeleidt. Maar als je zelf alles al hebt behalve de locatie, dan staan we ook voor je klaar. Binnen of buiten, actief of creatief, inspannend of ontspannend. Bij Goy´s Genieten kan het allemaal!

Bedrijven
Ook bedrijven kunnen terecht op de locatie van Goy´s Genieten. Voor kleine groepen (max. 10 pers.)  is deze locatie uitermate geschikt; er is vergaderruimte, catering kan worden verzorgd, het buitengebied leent zich prima voor een verfrissende wandeling en er kan eventueel een extra activiteit (yoga, teambuilding, creatief) worden bijgeboekt.

Goy´s Genieten beschikt over diverse ruimtes die gehuurd kunnen worden. De ruimtes worden los verhuurd, maar het is uiteraard ook mogelijk meerdere ruimtes of de hele locatie af te huren voor een evenement of activiteit.

Verschillende ruimtes

Kijk hier voor onze ruimtes
Een compleet overzicht van onze tarieven volgt binnenkort.

Happy & Healthy woensdag

NIEUW: Het is ook mogelijk om een ruimte te huren tijdens onze Happy & Healthy woensdag. Deze ochtend staat in het teken van verbinding met elkaar in geluk en gezondheid. Er zijn diverse standaard activiteiten, maar past jouw activiteit in het concept, dan ben je meer dan welkom om aan te sluiten. Denk aan sportieve activiteiten zoals hardlopen, fietsen of bootcamp, maar ook creatieve of ontspannende activiteiten (meditatie, mindfulness) passen perfect in het plaatje. Je kunt een ruimte huren voor je activiteit, of Goy´s Genieten gebruiken als begin- en eindpunt van je les. Koffie, thee en gezond lekkers zit bij de prijs inbegrepen, evenals extra communicatie en de kracht van verbinden en combineren.

Informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Goy´s Genieten, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder en we laten onze locatie graag aan je zien.
info@goysgenieten.nl of bel naar 06 5191 3683.

Delen = samen genieten!
Home » Locatieverhuur

Volg Goy’s Genieten op…