shadow

(Kerst) Doodle

In een leven waar je doorgaans mee wordt genomen in de waan van de dag is het inbouwen van wat ontspannen me-timemomenten van groot belang om er weer even tegenaan te kunnen! Jedidja en ik zijn nog dit concept nog aan het uitwerken en uittesten, maar met tot nu toe geslaagd resultaat. Vanaf 2018 gaat de standaard Doodle dan ook om de week plaatsvinden, de eerste keer op donderdag 11 januari.

Een doodle is een tekening terwijl je met je hoofd eigenlijk ergens ander bent, bv tijdens telefoongesprek of vergadering. Daarom staat het bij ons symbool voor een ontspannen onbewust creatief brein. Hier hoef je dus absoluut niet creatief voor te zijn. De bedoeling is dat je op de Doodle Donderdag altijd kunt aanschuiven om te handletteren, je bullet-journal bij te werken, leuke attenties te maken of in te pakken of gewoon ontspannen te kleuren of kletsen! Hier zijn alle materialen standaard voor aanwezig!

Uiteraard ook altijd met een passend hapje en een drankje.

Regelmatig zal er een Doodle XL plaats gaan vinden zoals nu al de SintDoodle en de KerstDoodle. Verder komt er ook de Doodle gast aan tafel, dan kun je tijdens het Doodlen geïnformeerd worden of vragen stellen

over een specifiek onderwerp. Denk bv aan hormonen, (op) voeding, wat kleur met je doet etc, etc. Tips en suggesties zijn natuurlijk van harte welkom!

De DoodleDonderdag heeft veel voordelen. Een beetje creativiteit aanboren is goed voor je brein,  je kunt er altijd inspiratie opdoen, ontspannen /ontstressen behoeft geen uitleg meer dat goed voor je is in onze drukke agenda’s, sociale contacten opdoen/bijhouden is een kostbaar goed en iets of iemand aandacht geven werkt ook bijzonder goed mee aan een vitaal leven, even alleen aandacht voor jezelf dus ook😉

Kortom buiten gewoon een gezellige avond, zeker ook een nuttig avondje en dat doen we graag bij Goy’s Genieten, de dingen combineren!

Maar bovenal genieten want niets moet alles mag!

Schuif je ook een keertje aan?!

 

Delen = samen genieten!