shadow

Kennismaken met Reiki

Zen-Ki Reiki Natasja

Reiki bij Goy´s Genieten
Op zondag 14 april geeft Natasja van Zen-Ki op onze locatie korte sessies om jou zo laagdrempelig kennis te laten maken met Reiki. In een sessie van een half uur krijg je de mogelijkheid om te ervaren wat Reiki voor jou kan doen.

Wat is Reiki?
Reiki is een fijne en ontspannen behandeling, die jou kan helpen voor zoveel. Deze behandeling komt uit Japan en wordt daar al eeuwen gebruikt om mensen te genezen. De vertaling van Reiki is “universele levensenergie” en bestaat uit twee karakters. Het eerste karakter Rei staat voor spiritueel en universeel. Het tweede karakter Kistaat voor energie en kracht.

Je lichaam doet het zelf
Het mooie is dat Reiki zelfhelend is. Dit komt door de universele energie waardoor alles om ons heen met elkaar verbonden is. Alles om ons heen bestaat namelijk uit energie, ook wij mensen bestaan uit energie. We noemen het lichaamsenergie. Deze energie kan geblokkeerd zijn door ziekte, hormoonveranderingen, een burn-out, ervaringen uit het verleden (ons rugzakje) en heftige emoties die we voelen en ervaren. We kunnen spanning voelen of meer pijn zowel fysiek als mentaal, daardoor stroomt deze energie niet meer door in ons lichaam. Klachten kunnen dan heftiger worden, zoals ons ziek en futloos voelen, pijn hebben of ziekteprocessen nog heftiger ervaren. Het kunnen klachten zijn zoals rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, stress en zelfs kan het angsten versterken. Reiki kan dit verhelpen. Het mooie van Reiki is dat uiteindelijk je eigen lichaam het werkt doet door middel van jouw eigen lichaamsenergie. Het brengt weer balans op mentaal en fysiek niveau.

De Reikibehandeling
Tijdens de reikibehandeling worden verschillende posities van je lichaam met behulp van de handen. Deze zorgen ervoor dat de energiebanen in je lichaam gaan stromen. Het ontspant en eventuele blokkades op mentaal en/of fysieke niveau worden opgeheven. Hierdoor verminderen of verdwijnen je klachten. Tijdens de behandeling is het fijn om warme en comfortabele kleding te dragen.

Meer informatie
De kosten voor een korte sessie van 30 minuten bijdragen €29,-.
Wil je Reiki komen ervaren stuur dan een mail naar info@Zen-ki.nl met voorkeurstijd zodat hiermee rekening gehouden kan worden met het inplannen van de sessies.
Wil je meer lezen over Reiki en het complete aanbod van Zen-Ki, ga dan naar www.zen-ki-reiki-meditatie.nl

Delen = samen genieten!