shadow

Inspiratieavond Essentiële Oliën

Essentiële Oliën, een aanvulling op je gezondheid?
We leven steeds bewuster. Aandacht voor de natuur en bewustwording over voeding zijn allang geen uitzondering meer. Waarom dan ook niet onze gezondheid ondersteunen met essentiële oliën?

Essentiële olie kan jou helpen jouw gezondheid te ondersteunen. Veel essentiële oliën kunnen door hun specifieke werking worden ingezet als geneesmiddel of ter voorkoming van lichamelijke ongemakken. Door de combinatie van de geneeskrachtige en specifieke geur kan een olie een goede werking hebben op je gemoedstoestand.

Elke olie heeft op het lichaam een andere inwerking en uitwerking, waardoor het accent kan liggen op het voorkomen of juist verminderen van problemen. Let op: Het gebruik van essentiële oliën kan absoluut niet gezien worden als vervanging van de reguliere geneeswijze!

Wil je meer weten?
Kom naar de workshop Olie en ik! van de Goy’s Genieten Academie. Op vrijdag 15 februari geven we hiervan de aftrap met een inspiratieavond. Mirthe Polanen (ook bekend van onze heerlijke Easy Pilates lessen op donderdagochtend) verzorgt deze workshop. Wil je nu alvast wat meer informatie, neem dan contact op met Mirthe Polanen.

Praktisch
Datum: vrijdag 15 februari
Tijd: 19:30 – 21:30 uur
Kosten: 15 euro
Uiteraard serveren wij deze avond weer passende hapjes en drankjes.

De kosten van de inspiratieavond worden in mindering gebracht op de inschrijfkosten voor de uitgebreide workshop Olie en ik! van de Goy´s Genieten Academie. Deze workshop zal uit meerdere dagdelen bestaan. Tijdens de inspiratieavond vertelt Mirthe uitgebreid over wat je van deze workshop kunt verwachten.
Je bent natuurlijk ook van harte welkom om alleen de inspiratieavond te bezoeken!

Mirthe trainingen voor Body&Mind, 06-21542680, www.mirthetrainingen.nl.

Delen = samen genieten!