shadow

Huur een ruimte bij Goy´s Genieten

locatieverhuur Goy´s Genieten

Niet helemaal nieuw, maar we willen het even extra onder de aandacht brengen. Goy´s Genieten is ook te huur voor jouw activiteit of evenement. Of je nu als particulier iets wilt organiseren voor familie of vrienden, met een creatieve club een gezellige ruimte zoekt of als kookgroep een mooie, goed uitgeruste keuken. Ook voor de (kleine) ondernemer op zoek naar een plek om rustig te vergaderen of een personeelsactiviteit te organiseren; je zit bij goed bij Goy´s Genieten. Kleinschalige locatie met aandacht voor jou!

Meer mogelijk dan je op het eerste gezicht denkt…

Goy´s Genieten heeft meer te bieden dan alleen yoga en ontspanning. Ook voor groepen hardlopers, fietsers en wandelaars is onze locatie te gebruiken als begin en eindpunt. Diverse ruimtes te huur, altijd met koffie, thee en wat lekkers inbegrepen. In overleg is er nog veel meer mogelijk. Zo kunnen we bemiddelen tussen jou en een begeleider voor je activiteit, we kunnen catering verzorgen (diverse aanbieders) en ook zakelijke coaches behoren tot ons netwerk.

Informatie

Dus, ben je (voor jezelf of je werkgever) op zoek naar een sfeervolle, kleinschalige locatie, informeer dan eens naar de mogelijkheden.We staan je graag te woord en laten je met veel plezier onze mooie locatie zien.
info@goysgenieten.nl of bel naar 06 5191 3683

Delen = samen genieten!