shadow

Hemelvaart, dauwtrappen & taart

Dauwtrappen is voor mij jeugdsentiment, echt hele fijne herinneringen aan. Er komt dan ook zeker nog eens een tijd dat we vanuit hier een echt Dauwtrapevent kunnen organiseren, maar dit jaar natuurlijk niet de beste gelegenheid om dat te doen.

Maar gezien het feit dat het prachtig weer wordt en waarschijnlijk erg druk overal is dauwtrappen echt zo gek nog niet. Hoeven wij het niet te organiseren, maar ga gewoon lekker vroeg wandelen!

Wanneer je dan een beetje deze richting op wandelt staan Bianca (van Pure and Easy) en ik van 8.00 tot 13.00 uur klaar met koffie en heerlijke, maar ook gezonde taart To Go. Je kunt m ook zo voor ontbijt of lunch gebruiken! We hadden een paar prive picknickplekjes onder de bomen in de aanbieding, maar die zijn inmiddels al vergeven. Je kunt echter ook prima bij het kanaal of voetbalveldje hier tegenover zitten natuurlijk!

Vooraf bestellen kan handig zijn want op is op, we weten nu namelijk ook niet zo goed wat we kunnen verwachten door die afgesloten weg;-) Een punt taart kost €4.00 en een assortiment van stukjes alle smaken € 8.50.

Delen = samen genieten!