shadow

Hardloopclinic voor kids

De lente komt er aan, nou ja, bijna dan. Kunnen we weer meer naar buiten. Ook voor onze kinderen is het heerlijk om buiten te zijn. Buitenspelen of sporten in de buitenlucht is heel gezond. En daarom organiseren wij voor alle sportieve én nog niet zo sportieve kinderen een hardloopclinic. De clinic wordt gegeven in samenwerking met Soes&zo en is gericht op kinderen van ongeveer 9-13 jaar.

Heeft jouw kind last van zijn of haar enkels of knieën of wellicht last van andere groeipijntjes tijdens het sporten? Of wil je juist dat hij of zij begint met sporten? Dan kan deze clinic daarbij helpen. Er wordt op een leuke, laagdrempelige manier kennis gemaakt met hardlopen. Daarnaast richt de clinic zich op het verbeteren van de techniek van het lopen. Veel blessures kunnen met een goede looptechniek voorkomen worden!

Maar bovenal is het een ochtendje fun in de buitenlucht. Beweging kun je niet genoeg hebben. Het heeft vele voordelen. Het zorgt o.a. ook voor de aanmaak van neurotransmitters waardoor je je lekkerder gaat voelen. En dan neem je dus na afloop ook weer vrolijke kinderen mee naar huis. Ook niets mis mee toch;-)

En wil je het nog leuker maken op die zondagochtend, je bent er nu toch, neem dan zelf plaats op de yogamat voor een verkwikkende én ontspannende vinyasa yogales.

De clinics vinden plaatsen op zondag van 10:00 – 11:15 uur op onderstaande data.

  • 11 maart 2018
  • 18 maart 2018
  • 25 maart 2018
  • 8 april 2018
  • 15 april 2018

STARTERSAANBIEDING:  ,  los per keer is 3.00 euro

De yogales op zondagochtend kost normaal los 11 euro, maar icm een kind bij de clinic kost de yogales 7 euro

En uiteraard kun je altijd binnen terecht voor een kopje thee of koffie als je besluit te wachten.

Delen = samen genieten!