Aangeboden activiteiten

Kijk bij programma als je meer informatie wil over de exacte lestijden.

Fika inspiratiemomenten

Iedere laatste vrijdag van de maand wordt er een zogenaamde Fika gehouden. Speciaal voor Goy’s Genieters! Aan het eind van de ochtend staan er lekkere hapjes, thee en koffie klaar. Aan de tafel ontstaan fijne gesprekken, worden ervaringen uitgewisseld, kun je je verhaal kwijt en is er een luisterend oor voor iedereen.

Tevens zijn er inspiratiemomenten in de avond. Dan wordt er een gast uitgenodigd die komt vertellen over zijn of haar passie. Dit wordt ook gecombineerd met enkele lekkere hapjes en een kopje thee.

Yoga

Leer luisteren naar je lijf!

Op maandag-, dinsdagavond en vrijdagochtend wordt er yoga gegeven.

Deze worden verzorgd door twee verschillende docenten. Het zijn dan ook twee verschillende soorten les. Mascha geeft les op maandag- en dinsdagavond. Mirjam op maandagavond en vrijdagochtend. Beide dames geven heerlijk ontspannende lessen!

Onder het kopje programma vind je de tijden!

Meditatie

De yogalessen van Mirjam zijn gecombineerd met geleide meditaties.

Robert verzorgt Vipassana meditaties op woensdagochtend.

BodyBalance

Iedere woensdagochtend is er een sportieve les onder leiding van Bart. Een lekkere work-out, waar alle spieren aan bod komen!

Energiewerk

Mirjam verzorgt verschillende cursussen energiewerk en energiecirkels. Voor mensen die beter willen leren voelen wat energie (van jezelf én van anderen) met je doet en hoe je daar het best mee om kunt gaan. Fijne cursus, zeker voor zeer gevoelige mensen.

Small group training

Iedere vrijdagochtend een pittige, fijne workout onder leiding van Celine. Een soort minibootcamp. Door de kleine groep is er ruimte voor individuele begeleiding. De training is in principe buiten.

Creatief verbinden

Eens in de paar maanden is er een workshop creatief verbinden. Het is een combinatie van tekenen/schilderen en ACT. Acceptance en Commitment Therapie kan helpen om wat minder streng voor jezelf te zijn. Met humor en (zelf)compassie wordt het leven een stukje lichter. Deze workshops worden gegeven door Petra.

Ademwerk

Binnenkort starten er twee lessen ademwerk. Hierover snel meer!

Veel moois dus!

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van het aanbod? Mail naar info@goysgenieten.nl en we nemen je op in de appgroep. Een groepsapp waarin alleen maar fijne workshops en cursussen worden aangeboden! Het is een appgroep waar alleen de beheerders iets aan kunnen bieden.

Heb jij een leuke passende activiteit die je aan zou willen bieden? Laat het weten via de mail, vertel daarin wat je doet en wij nemen contact met je op!

Delen = samen genieten!
Home » Aangeboden activiteiten

Volg Goy’s Genieten op…