shadow

Happy & Healthy officieel van start!

Iedere woensdag is het voortaan Happy & Healthy Woensdag bij Goy´s Genieten. Dit is een nieuw concept waarbij JIJ centraal staat. De gezellige stok achter de deur bij het volhouden van een gezonde leefstijl. De spil is onze sfeervolle inloopkeuken waar je inspiratie en gezelligheid op doet.

Je kunt er proeven, vragen, kopen en vooral genieten. Verder is er een aantal sport- en yogalessen te volgen, hebben we uiteraard een activiteit aan onze bekende DoodleTafel en ook alle gelegenheid voor een persoonlijk coachgesprek. Wil je een relaxte massage? Ook dat is mogelijk (wel even vooraf reserveren).

Afgelopen woensdag zijn we eindelijk officieel van start gegaan!

Met een leuke groep enthousiaste dames werd de aftrap gegeven door Dewi met een les SlowSports. Mirthe zat aan de DoodleTafel en vertelde vol passie over de essentiële oliën van DoTerra en Yvon zorgde voor allerlei vers gemaakt en verantwoord lekkers uit de keuken. Een heel geslaagde en ontspannen ochtend, die absoluut smaakt naar meer. Volgende week willen we ook met de sport- en yogales van start gaan.

In deze pilot tot de zomervakantie hopen we jullie heel veel meer te laten zien en vooral ervaren over dit mooie concept. Met jullie input kunnen we na de zomervakantie nog beter maatwerk leveren, dus laat ons vooral weten waar je nog behoefte aan hebt. Op deze manier zorgen we met z’n allen dat een gezonde levensstijl makkelijker vol te houden is.

Kom jij volgende week ook? Voor een nieuwsbriefabonnee kost een proefles maar 5 euro en is incl thee en lekkers uit de keuken. Koop je dan een strippenkaart voor 5 lessen voor 50 euro, dan is je proefles gratis. Massages zijn los te boeken en af te rekenen.

Wil je meer informatie over Happy & Healthy Woensdag, welke lessen je kunt volgen en wat de massages inhouden? Kijk dan op https://goysgenieten.nl/happy-healthy-woensdag/

Delen = samen genieten!