shadow

Happy & Healthy gaat verder…

Happy & Healthy team

We zijn nu een paar weken bezig met het concept Happy & Healthy woensdag. Het is erg leuk en gezellig en het doet precies wat we voor ogen hadden; het verbinden van mensen. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Het zou fantastisch zijn als we dit kunnen uitbreiden. Nu zijn er drie lessen, Slow Sports, Bart´s Body & Balance en Yin Yoga.

Sportief

Happy Healthy woensdag

We zouden graag zien dat er meer sportieve activiteiten starten vanuit Goy´s Genieten. Dan denken we bijvoorbeeld aan een hardloopgroep, fiets- of stepgroep of bootcamples. Een fijne les in de buitenlucht en dan bij Goy´s Genieten terugkeren voor een welverdiende kop koffie of thee met gezond lekkers. Maar ook een wandelclub zou prima bij Goy´s Genieten terecht kunnen. Het buitengebied van Houten leent zich bij uitstek voor een mooie wandeling. En we hebben in de zomermaanden ook de tuin ter beschikking. Hier kunnen ook diverse lessen gegeven worden. Yoga, Tai Chi of iets dergelijks is heerlijk onder de bomen. In de gezelligheid van de keuken of het terras kun je onder het genot van iets lekkers nog even nagenieten.

Ontspannen

Je kunt nu na je les ook al ontspannen met bijvoorbeeld een massage of Acces Bars behandeling. We gaan ons best doen om ook geregeld een meditatieles in te plannen, zodat je ook op die manier alles even kunt loslaten. Wil je liever ontspannen door creatief bezig te zijn? Ook dat is mogelijk aan de gezellige DoodleTafel. Aan deze tafel organiseren wij zelf creatieve activiteiten of bijvoorbeeld een inspiratiesessie van Mirthe Polanen (docente Easy Pilates) over de essentiële oliën van DoTerra. Maar een haak- of breiclub, kaartenmaakgroepje of handlettergezelschap is natuurlijk ook altijd welkom. De DoodleTafel is ook tijdens de Happy & Healthy woensdag te huur, en koffie, thee en wat lekkers is inbegrepen.

Coaching

Yvon van ´t Hoff, die we kennen uit onze keuken, van Acces Bars en diverse creatieve activiteiten, heeft daarnaast ook haar eigen praktijk als Vitaliteitscoach en trainer Hormoonfactor. Zij zal bij Goy´s Genieten binnenkort van start gaan met een coachingsprogramma over leefstijl. Laagdrempelig en zowel in groepsverband als individueel. Ook deze sessies vinden plaats tijdens de Happy & Healthy woensdag. Je kunt van Yvon advies op maat krijgen. Maar je kunt ook bij haar terecht als je al een bepaalde leefstijl volgt en er vragen over hebt of even vastloopt.

Iets voor jou?

open staan voor inspiratie

Dus, heb je zin om met een groepje mensen een gezellige en/of sportieve activiteit te ondernemen, en zoek je daarvoor nog een locatie of uitvalsbasis? Zoek je een steuntje in je rug en wil je graag gecoacht worden door Yvon? Of ben je gewoon toe aan meer verbinding met andere mensen die net als jij blij en gezond door het leven (willen) gaan? Bij Goy´s Genieten is veel mogelijk en denken we graag met je mee. Als je je eigen activiteit plant tijdens de Happy & Healthy woensdag dan betaal je het normale huurtarief voor de ruimte die je gebruikt. Je lift dan echter wel mee op onze communicatie op website en nieuwsbrief, want natuurlijk noemen we jouw activiteit ook. Daarnaast kun je profiteren van de kracht van combineren en verbinden. Wellicht sluiten er nog nieuwe deelnemers bij je aan.

Informatie

Voor meer informatie kun je ons altijd mailen of bellen. We horen graag van je!
info@goysgenieten.nl of  06 5191 3683

Delen = samen genieten!