Vrienden van Goy’s Genieten

Dit zijn de vrienden van Goy’s Genieten:

Marianne

JessicaJessica

Goy’s Genieten Zakelijk

De sfeervolle veelzijdige locatie is natuurlijk ook bij uitstek geschikt voor zakelijke doeleinden. Nog steeds volgens dezelfde uitgangsprincipes om het bedrijf te ondersteunen bij gelukkige en vitale medewerkers.In samenwerking met Marianne van der Rijst van Opaal talentontwikkeling en Yessica van Young Workshops kunnen we hier een gevarieerd programma op maat aanbieden. Bijvoorbeeld een training managementdrives om het daarna direct toe te passen tijdens een kookworkshop. Ook het mooie stuk buiten kan er met verschillende sportieve of creatieve activiteiten bij betrokken worden.

Ook hier geldt kleinschalig, met veel persoonlijke aandacht en dus maatwerk!
www.opaaltalentontwikkeling.nl
www.youngworkshops.nl

Yvon van Vitalivon Yvon van Vitalivon is al vanaf het begin betrokken bij Goy’s Genieten, ontmoet tijdens de opleiding vitalilteitscoach. Yvon is nu Vitaliteitscoach en zij begeleidt mensen naar een vitalere levensstijl. Zij weet ook alles van hormonen en hoe je deze belangrijke regelneefjes in je lichaam het beste in balans kunt houden. Dit kan door indivuele coaching, maar ook vinden er regelmatig leuke workshops en inspiratieavonden plaats.
www.vitalivon.nl
Mirthe Mirthe trainingen Body & Mind op de donderdag
Mirthe is op mijn pad gekomen door interesse in etherische oliën. Zij kwam mij er hier over vertellen, zag de locatie en wilde hier heel graag haar trainingen geven.  De inspiratieavonden over etherische oliën worden dit jaar nog gepland, Maar haar fijne Body & Mind lessen zijn al van start gegaan. Kijk vooral op haar site voor meer informatie want de lessen zijn inhoudelijk ook heel sterk. Maar waar ik vooral blij van word is Mirthe haar passie en betrokkenheid voor iedereen die bij haar op de mat ligt. Haar lessen zijn zo ontzettend op maat dat het geen doelgroep uitsluit, je kunt zelfs met blessure of wanneer je geestelijk niet zo lekker in je vel zit meer dan prima bij haar terecht. Maar uiteraard ook gewoon om je beweeg en/of ontspanningsmoment te pakken.
www.mirthetrainingen.nl
Wendy Yoga met Wendy op de woensdag
Wendy niet al te lang geleden ontmoet, direct een enorme klik en een vliegende start hier op de woensdag met fijne easy yogalessen die zij met passie en enthousiasme geeft. Regelmatig ook tieneryoga op de vrijdagmiddag. Naast al haar andere bezigheden is Wendy bezig met het mooie programma slim&shape verder in de markt te zetten. Dit programma richt zich er helemaal op om jou stressvrij en in balans te krijgen (yoga mind, yoga work out en yoga diet. Het sluit dan ook perfect aan bij de Goy’s Genieten gedachten en is hier te volgen op de woensdagochtend.
Yoga met Wendy (Facebook)
BlueYoga op de maandag & dinsdag
Met Mascha contact gezocht omdat zij dezelfde missie leek te delen en dat blijkt te kloppen. Ook Mascha leeft de Blue Zone gedachten na. Buiten de lessen die uiteraard ook bij haar vol passie en persoonlijke aandacht zijn is Mascha ook bijzonder sociaal betrokken. Er is na de lessen dan ook altijd volop de gelegenheid om persoonlijk je vragen te delen of na afloop gezamenlijk bij te kletsen met een kop thee voor wie daar behoefte aan heeft. Het is Mascha die tijdens onze Doodle-avonden met zoveel enthousiasme haar kennis over yoga deelt dat ze al menigeen op de mat heeft gekregen.
Eva YourtimeYoga zondagochtend
Eva woont sinds kort in Houten en heeft Goy’s Genieten zelf gevonden omdat zij zich in het concept herkende. Ontzettend fijn persoon om mijn plannen mee te delen, iedere keer weer een feest van herkenning. Eva is hard bezig om hier in Houten met haar fijne vinyasa yogalessen voet aan de grond te krijgen. Een vinyasa yogales bestaat uit vloeiende bewegingen combineert met ademhalen. Deze les geeft ze doordeweeks bij Amadorra en op zondagochtend hier bij Goy’s Genieten. Eva is net als ik gedreven om zoveel mogelijk mensen laagdrempelig met alle voordelen van yoga kennis te laten maken er komen dan ook zeker van haar inspiratieavonden om je te laten proeven van de vele lagen die een yogales in zich heeft.
www.yourtimeyoga.nl

Ook vriend worden?

Ben jij ook geïnspireerd door de levensstijl van de mensen in de Blue Zones ?! Heb jij een bij deze levensstijl passende activiteit en werk jij ook liever samen dan alleen?! Dan is vrienden worden van Goy’s Genieten misschien wel een leuke stap.. ..

Wat brengt Goy’s Genieten mee:

 • een sfeervolle binnen locatie centraal gelegen
 • een prettige relaxplek buiten onder de bomen
 • een smaakvolle keuken
 • een vitale & sociale vibe
 • een interessant netwerk en mooie verbindingen
 • een fijne gelegenheid tot kruisbestuiving van deelnemers
 • een warme communicatieflow waarin ook jouw activiteit mee liften

Wat breng jij mee:

 • een passende happy & healthy activiteit
 • een behoefte om je te verbinden
 • een geloof in samen in plaats van alleen
 • een realistische gunfactor
 • een sterke passie
 • een positieve instelling
 • een geloof in ieders eigen kracht & talent
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Delen = samen genieten!
Home » Goy’s Genieten » Vrienden van Goy’s Genieten

Volg Goy’s Genieten op…