Over Simone

Simone Agterberg

Simone in een notendop:

sociaal / altijd op zoek naar verbinding / vol ideeën / fan van groen / enthousiast / chaotisch / houdt van afwisseling / nieuwsgierig / gelooft in doorlopende persoonlijke ontwikkeling / buitenmens / bijzonder gevoelig / leeft in ’t Goy samen met heerlijk gezin bestaande uit een grote en twee ’kleine’ mannen / bovenal een levensgenieter!

Welkom!!

Wat leuk dat je hier bent!

Deze site is net zoals het plekje in ’t Goy, het begin van een droom in wording!
Er staat inmiddels een hele mooie basis waar ik vanaf nu heerlijk verder aan kan bouwen, uit kan breiden, perfectioneren en zo nodig helemaal aanpassen. Het pad blijft gelukkig altijd nog een beetje onvoorspelbaar zoals heel het leven nu eenmaal is en wat het spannend en afwisselend houdt.

Mijn droom begon ruim zes jaar geleden. Na het zien van de TV show met een item over de blue zones ben ik direct geïnspireerd geraakt. Google bracht mij van de blue zones naar Albert Sonnevelt. Een psycholoog die op basis van de blue zones Nederlands onderzoek gedaan heeft en een vitaliteitspiramide opgesteld.

Dit alles beschrijft een manier van leven die zo dichtbij ligt in waar ik zelf in geloof, dat ik mij voorgenomen heb om op en prachtig stukje in ’t Goy mijn eigen blue zone te gaan creëren.
Inmiddels heb ik de opleiding vitaliteitscoach bij Sonnevelt gevolgd. En ik wil nu hier op dit prachtige plekje in ’t Goy een vitaal leven zo toegankelijk mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.

Dit wil ik absoluut niet alleen doen, dus ik verbind mij met allemaal mede enthousiastelingen die een passie hebben voor een vitaal leven, mensen, coachen of activiteiten aan willen bieden die bij een sociaal & vitaal leven passen!

Kijk rustig even rond op de site, blijf hangen waar je van geniet of bij wat je nodig hebt, deel wat je wilt delen, vraag wat je wilt vragen. Maar wees je er vooral van bewust dat het nog iets is, dat net zoals Goy’s Genieten zelf, nog volop in ontwikkeling is.

Het is de bedoeling dat zowel de site als Goy’s Genieten nog volop groeit met als doel zoveel mogelijk mensen mee te kunnen laten participeren en genieten van een mooi plekje waar je elkaar kunt ontmoeten, inspireren en ervaringen kunt delen.

Geniet er van en ik hoop tot ziens,

Simone!

Delen = samen genieten!
Home » Welkom! » Over Simone

Volg Goy’s Genieten op…