Goy’s Genieten

Goy’s Genieten is een levensstijl geïnspireerd op de ‘Blue Zones’. Stuk voor stuk prachtige plekken waar de mensen op geheel eigen wijze samen een zinvolle betekenis geven aan hun leven. In harmonieus contact met elkaar en de natuur. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Op deze manier weten ze de echte stress buiten de deur te houden en in goede gezondheid heel oud te worden Dat gun ik mijn gezin ook. En jou! Dit gun ik iedereen!

Vandaag besluit ik alleen maar te genieten

Activiteiten

Alle activiteiten zijn gebaseerd op de vitaliteitspiramide. Mijn locatie is een sfeervol uniek plekje, dat rust uitstraalt. En je tegelijkertijd prikkelt. om in beweging te komen, uitdagingen aan te gaan of ervaringen op te doen. Tijdens b.v. een yogales, een wine, write & cheese, een kookdemo een food camp of een workout op de trampoline! Alleen, met je partner, vrienden, gezin of met hulp van een coach.

Ontspanning zonder inspanning

Maar je hoeft niet perse iets te doen. Juist ook ontspannen is een belangrijk item in de vitaliteitspiramide. Je kunt dus ook gewoon lekker mijmeren in de Goyse Tuin of langs het kanaal. Met lekkere, pure & inspirerende hapjes en drankjes onder handbereik. Of je gezonde levensstijl een boost geven met de aankoop van eigen geteelde groenten en fruit of andere natuurlijke producten.

Ik hoop je snel te ontmoeten

– Simone –

Delen = samen genieten!

Volg Goy’s Genieten op…