shadow

Goy’s Genieten Gemakzak

Zo langzamerhand gaan we ook hier bij Goy’s Genieten weer wat actie ondernemen. Voor de winter hadden we een mooi programma voor jullie klaar liggen helemaal samengesteld om het immuunsysteem een boost te geven. Maar helaas liep even anders, kan de pret niet drukken want ook nu blijft een goed werkend immuunsysteem natuurlijk van groot belang.

De verschillende lessen & activiteiten gaan zodra mogelijk weer van start, maar met deze gemakzak kunnen we gelukkig al beginnen. Wij willen jullie namelijk niet alleen maar inspireren met activiteiten voor een gelukkig & gezond leven, maar dit ook zo makkelijk mogelijk maken! Daarom zorgen wij om te beginnen iedere vrijdag voor een lekker&gezond recept in een zak waar ook echt alle verdere benodigdheden voor jullie inzitten. Verder blijft onze belangrijkste motivatie jullie inspireren en informeren, dus er zitten ook leuke tips en wetenswaardigheden bij. Wel van belang om deze zak vooraf te bestellen via mail info@goysgenieten.nl of telefoon 0651913683 want op is op.

Dit idee trappen we af in de actie maand van fietsen voor mijn eten. Een ontzettend mooi initiatief van FvE afdeling Kromme Rijnstreek. Samen op je fiets stappen voor lokaal en puur eten valt natuurlijk helemaal in een gezonde leefstijl, dus wij raden je deze leuke actie alleen maar aan! Kom je hier via Fietsen voor je eten (kunt ook bij ons de benodigde kaart krijgen) dan krijg je er ook nog eens een gratis Fika bij. Nog zo’n leuk projectje waar we hier mee bezig zijn. In t kort is het koffie met lekkers, in t lang gaan we m vaak genoeg nog uitleggen;-)

Wij hopen tot gauw weer ziens!

Delen = samen genieten!