Gezellige inloopkeuken

De sfeervolle keuken bij Goy’s Genieten leent zich bij uitstek om lekker naar binnen te lopen en aan te schuiven met kop thee en lekkers. Helemaal wanneer dat allemaal ook nog eens onder je neus wordt bereid. Yvon van VitaliVon is vitaliteitscoach en zorgt er dan ook voor dat al dat lekkers ook nog verantwoord is.

Wat wil je nog meer?

Nou dat willen wij eigenlijk graag van je horen. Je kunt je in ieder geval al laten inspireren door alles wat er gebeurt, je kunt al je vragen over voeding, hormonen of vitale leefstijl direct bij Yvon kwijt en je kunt ook al het eea kopen voor wat gemak thuis. Heb je hiervoor wensen en suggesties laat dat ons dan vooral weten. Dit is een groeiproject en we staan open voor al jullie ideeen. Een afhaal high tea komt al verschillende keren terug op ons evaluatie formulier;-) Zelf denken we aan ontbijt/lunchmuffins, bananenbrood, vullende soepjes, etc.

Op onze Happy & Healthy woensdag kun je hier bv gezellig met een vriend of vriendin heen wandelen en dan voor 12.50 euro (of een strip) een heerlijke complete lunch nuttigen en met een beetje geluk kan dat ook nog sfeervol buiten onder de bomen. Geen tijd of zin om het direct op te eten? Voor hetzelfde bedrag geniet je van een smoothie of kop thee en neem je de lunch als voorraad lekker mee naar huis. Spontaan beslissen kan altijd, maar wanneer je het van te voren al weet dat je komt is het handig dat je dat ons ook laat weten. Dan zorgen we dat we het op tijd klaar hebben staan.Delen = samen genieten!
Home » Gezellige inloopkeuken

Volg Goy’s Genieten op…