shadow

Get inspired door de Blue Zone op vrijdag 14 december

Laat je inspireren!
We zitten al weer in het laatste kwartaal van 2018. Het was voor ons een mooi jaar met veel activiteiten, waar gezelligheid, vitaliteit en creativiteit hoogtij vierden. Voor de laatste weken van het jaar staan er nog veel leuke activiteiten op het programma. Maar natuurlijk zijn wij ook al druk bezig met wat we volgend jaar willen en kunnen aanbieden bij Goy´s Genieten. En een belangrijk doel voor volgend jaar is om het jullie  nog duidelijker te laten weten waarom we dit allemaal doen. Wij willen jullie met onze activiteiten inspireren om te kiezen voor een vitale leefstijl die bij je past!

De kern van Goy’s Genieten is dan ook willen verbinden en inspireren. Goy’s Genieten is ontstaan vanuit de Blue Zone gedachten een pure & liefdevolle actieve manier van leven waar het samen doen en blijven beleven centraal staat. Deze avond nemen we je dan ook graag mee in dit gedachtegoed. Haal hier vooral de elementen uit die bij jou passen. Het word je nu in ieder geval duidelijk waarom wij denken dat onze leuke activiteiten je ook nog eens kunnen helpen om gelukkig en gezond oud te worden. 

Wie wat waar wanneer 
Deze avond is voor iedereen die belangstelling heeft voor een vitale en gezonde leefstijl, maar door de bomen het bos niet meer ziet. Wij laten je graag zien dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Er is uiteraard ook alle gelegenheid om vragen te stellen of je persoonlijke wensen op dit gebied met ons te delen.

We trakteren je deze avond natuurlijk op zinvolle informatie, maar vooral ook op gezelligheid, lekkere hapjes en drankjes en een goed gevulde goody bag met producten die gerelateerd zijn aan Goy´s Genieten. Dus een gezellig avondje uit op onze sfeervolle inspiratiezolder !

Delen = samen genieten!