shadow

Feestelijke officiële opening

Afgelopen jaar hebben er diverse activiteiten plaats gevonden bij Goy’s Genieten. Van verschillende yoga vormen en pilates tot kook- en bakworkshops en handlettering op de Doodle Donderdag. In 2018 zullen wij deze activiteiten verder ontwikkelen en we je trakteren op nieuwe dingen. Achter de schermen zijn wij druk bezig om je een interessant geheel van creatieve, ontspannende en gezellige activiteiten aan te kunnen bieden.

Op de eerste dag van de lente, op woensdag 21 maart zal Goy’s Genieten officieel geopend worden. Dit zal natuurlijk een feestelijke gebeurtenis zijn. Uiteraard ben je van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en met eigen ogen, neus en mond te ervaren wat Goy’s Genieten je te bieden heeft. De hele dag door zijn er inloop activiteiten, draait de keuken op volle toeren en is er voor ieder wat wils. Ook voor de kinderen is er die middag van alles te doen. Een leuke kook- of bakworkshop, een ontspannende yogales of lekker creatief bezig zijn aan onze gezellige doodletafel.relaties

Kortom, een dag die je niet kan en wil missen! Dus houd de site de komende tijd goed in de gaten. Binnenkort lichten we een tipje van de sluier op over het programma van die dag.

Delen = samen genieten!