shadow

Extra les Easy Pilates

Een les voor iedereen!
Easy Pilates is een heerlijke les voor iedereen die graag soepel wil worden of blijven. Voor mensen met rugklachten, stijfheid of pijn. Maar ook voor mensen die graag hun houding verbeteren of tekenen van overbelasting willen leren herkennen. Oud of jong, geblesseerd of niet. Kortom, Easy Pilates is voor iedereen!

Easy Pilates Mirthe Polanen

Kleine groep
Op donderdagochtend geeft Mirthe Polanen les aan een kleine groep. Dat is bewust. Mirthe vindt het erg belangrijk om iedereen de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft. Zo heeft zij de mogelijkheid om er voor iedereen te zijn, iedereen daar te ondersteunen waar nodig en persoonlijke aandacht te geven.

Extra les na de zomer
Omdat we horen dat er meer interesse is en Mirthe de groep klein wil houden, hebben we besloten dat er na de zomervakantie, bij voldoende aanmeldingen, een groep bij komt. Er wordt nog gekeken wanneer dit in het schema in te passen is. Vooralsnog lijkt het erop dat Mirthe 2 lessen gaat geven op donderdagochtend.

Ook voor senioren
Pilates is zeker niet alleen voor jonge meiden in strakke pakjes. In tegendeel! De lessen van Mirthe zijn voor iedereen toegankelijk. En bovendien kan Mirthe de oefeningen dusdanig aanpassen dat iedereen mee kan doen. De enige vereiste is dat je bij Goy´s Genieten de trap op kunt komen naar de yogazolder. De huidige groep is van alle leeftijden. Maar vind je het leuk om met een groep senioren les te krijgen, neem dan contact met ons op. Wellicht is het mogelijk een aparte seniorengroep op te starten.

Interesse?
Wil je graag een keer meedoen? Je bent altijd welkom voor een gratis proefles. Daarna kan je kiezen voor een maandkaart € 39,50,- euro of een losse les a € 12,50,- per les.
Voor meer informatie: Mirthe Polanen, 06-21542680.

Delen = samen genieten!