shadow

Extra lessen Blue Yoga

We kondigden al aan dat er bij voldoende belangstelling een extra Power Yoga les zou worden ingeroosterd. Nou, dat is gelukt! Vanaf maandagavond 1 juli zal Mascha van Blue Yoga een extra les geven.

Power Yoga

Hoe ziet een les Power Yoga eruit?
Een PowerYoga les start met een korte meditatie. Gevolgd door een aantal zonnegroeten. Daarna een serie staande houdingen, een serie zittende en een serie liggende houdingen. Alle houdingen worden op het ademritme uitgevoerd en veelal 3 tot 5 ademhalingen vastgehouden. De spieren zijn continu aangespannen. Tenslotte wordt de les afgesloten met een welverdiende eindontspanning.

Yin Yoga Goy´s Genieten

Ook extra Yin Yoga les
Naast een Power Yoga les, geeft Mascha ook nog een extra Yin Yoga les op dinsdagavond. Yin Yoga is een hele zachte, passieve en aandachtige vorm van yoga. Yin Yoga oefeningen helpen je om lichaam en gedachten te ontspannen en geven je energie. Waar je bij de meeste sporten je spieren aan- en ontspant gaat het er bij Yin yoga om dat je zoveel mogelijk spieren loslaat. ‘Je richt je op het bindweefsel en de gewichten in het gebied waar je de rek voelt.  Het gaat dus niet om het vergroten van spierkracht. Maar het gaat juist om de flexibiliteit van de gewrichten en het bindweefsel. Je ziet het bij atleten. Zij beëindigen hun carrière niet vanwege gebrek aan de spieren, maar door problemen met hun gewrichten. Yin yoga is dé manier om bindweefsel en gewrichten te herstellen en versterken.

Wil je nog meedoen, geef je dan op via whatsapp 06 43415047 of stuur een mailtje naar blueyoga@ziggo.nl

Delen = samen genieten!