shadow

Eindejaarsstress? Kom naar yogales!

Ontspannen de feestdagen in
Het einde van het jaar komt nu echt in zicht. Nog even en het is pakjesavond en voor je weet staat de kerstboom in vol ornaat in de woonkamer. Een fijne tijd, met familie en vrienden, kaarsjes, lekkere hapjes, warmte en gezelligheid. Maar helaas voor velen ook een heel drukke tijd met de nodige stress.

Yogalessen
Wil jij deze feestmaand zo ontspannen mogelijk beleven? Overweeg dan eens een yogales bij Goy´s Genieten. In de aanloop naar de feestdagen kun je op de mat even alles van je afzetten en je opladen voor alle drukte.

lotus groen goys genietenOp woensdagavond 19 december laat Wendy je voor de kerstvakantie nog even tot rust komen met een les Easy Flow Yoga. Dit is een zachte maar krachtige yogavorm waarbij de houdingen elkaar in een flow opvolgen. De oefeningen worden gekoppeld aan de ademhaling. Dit brengt ontspanning en geeft energie.

Eva geeft op de woensdagavond een les Restorative Yoga. Deze vorm van yoga begeleidt je op een zachte manier naar binnen. Naar wat er in jouw lichaam en geest speelt. Het leert je om echte rust en stilte in jezelf te vinden. Na de les ben je lekker ontspannen en kun je zo hup je bed in.

Op donderdagochtend staat de Easy Pilates les van Mirthe op het programma. Oké, geen yoga maar wel een fijne les om te ontspannen. Juist ook als je last hebt van een blessure is dit een hele fijne les waarbij de persoonlijke aandacht van Mirthe een groot pluspunt is.

Op donderdagavond kun je ook yogalessen volgen. Dan geeft Mascha twee lessen. De eerste is een rustgevende Yin Yoga les. Dit is een hele zachte, passieve en aandachtige vorm van yoga. Yin Yoga oefeningen helpen je om lichaam en gedachten te ontspannen en geven je energie. Waar je bij de meeste sporten je spieren aan- en ontspant gaat het er bij Yin yoga om dat je zoveel mogelijk spieren loslaat. Later op de avond geeft Mascha ook de Power Yoga les. Deze les is vooral geschikt voor diegene die zich graag met het lichamelijke deel van de Yoga bezighouden, en minder met het geestelijke- en religieuze deel. Ontspanning door inspanning dus!

yoga 2019 goys genietenOntspannen het jaar uit én in…
Zo zie je, er zijn genoeg mogelijkheden om dit jaar nog eens een yogales te proberen. Even ontspannen voor de feestdagen. En als je de smaak te pakken krijgt, heb je gelijk een mooi doel voor 2019. In de kalender vind je de lestijden.

 

Delen = samen genieten!