shadow

Eerste nieuws na de vakantie

De schoolvakantie is ten einde en het ´gewone´ leven is weer begonnen. Iedereen begint weer in het vertrouwde ritme te komen. Maar wat zouden we het relaxte gevoel van de vakantie graag wat langer vasthouden. Het niet moeten maar mogen, de ontspanning i.p.v. de stress en de vrijheid die we de afgelopen weken hebben gevoeld. Wat zou het toch fijn zijn als dat zomaar vanzelf zou gaan….

Lessen en activiteiten

Natuurlijk is dat een sprookje en moet je het zélf doen, maar wij kunnen je daar wel een handje bij helpen. Onze lessen zijn namelijk weer gestart. In de kalender kun je zien wanneer we welke lessen aanbieden. Vanaf woensdag 18 september zal ook de Happy Healthy Woensdag weer beginnen. We hebben voor de zomervakantie met veel plezier en succes proefgedraaid en gaan nu weer verder. Nieuw tijdens Happy Healthy Woensdag is dat je je kunt laten coachen door Yvon, onze vitaliteitscoach. Daarnaast zijn we met diverse mensen in gesprek om leuke activiteiten te organiseren. Denk aan kookworkshops, creatief aan de DoodleTafel en seizoensgerelateerde activiteiten. We houden jullie via de site en de nieuwsbrief op de hoogte van alle leuke dingen die komen gaan.

Restorative Yoga

Afgelopen maand is Eva van YourTimeYoga elders haar eigen yogastudio begonnen. Op dit moment wordt er dan ook geen Restorative Yoga gegeven op woensdagavond. Wij zijn op zoek naar een geschikte docent(e) hiervoor. Ben jij dit, of ken jij iemand die hiervoor in aanmerking zou kunnen komen, laat het ons dan weten.

Tot slot

Wij hebben er veel zin in om de laatste maanden van dit jaar weer leuke lessen en activiteiten aan te bieden. Kom bijvoorbeeld gezellig langs op woensdagochtend en laat je inspireren. Doe eens een les yoga mee of stap uit je comfortzone en boek een les Body & Balance bij Bart. Aan de DoodleTafel is het altijd gezellig. Hij is er voor diverse activiteiten. Ook voor je eigen activiteit, als je eens iets met vrienden, familie of collega´s wilt organiseren. (Bijna) alles is mogelijk!

Tot snel!

Delen = samen genieten!