shadow

Easy Pilates

Easy Pilates, in gesprek met docent Mirthe Polanen

Zelf liggen wij geregeld bij Mirthe op de mat; heel relaxed oefeningen  doen die goed zijn voor ons lijf en onze mind. Maar om nou helder uit te leggen wat Easy Pilates is, is best lastig. Daarom laten we Mirthe graag zelf aan het woord:

mirthe

Vaak krijg ik de vraag “Wat is dat nou Easy Pilates?” Men kent yoga en van pilates is ook wel eens gehoord maar Easy Pilates??

Het makkelijkste antwoord wat ik kan geven is “Kom een keer meedoen dan kan je zelf ervaren wat het is en of het iets is wat bij jou past”. Een makkelijk en lekker commercieel antwoord. TE makkelijk.
Antwoord geven lijkt dus moeilijk maar eigenlijk is het dat niet. Ik hoef alleen maar te luisteren naar de mensen in de les. De opmerkingen die gemaakt worden zijn juist die waar ik blij van wordt. Zij ervaren (bijna) elke dag een lijf dat minder soepel beweegt, waarbij het hoofd en het lijf niet in balans zijn. Doordat ze zich in mijn les daar bewust van worden en anders leren bewegen, merken ze hoe veel soepeler hun lijf kunnen bewegen. Ook hoor ik terug dat mijn les een moment is van rust, even los van alle hectiek van het dagelijks leven en een moment om te laden.

En DAT is precies wat mijn les inhoudt.

Door bewust je lijf in te zetten, werk je aan het verbeteren van houding, je conditie en het verstevigen van je spieren. En dat alles in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht en met rustige oefeningen. En als bonus ook nog eens een prachtig uitzicht over de natuur!

Easy Pilates Goys Genieten

Nieuwsgierig geworden? Kom een keer meedoen….je bent welkom!

De les is elke donderdag van 9.30-10.30 uur.
Kijk hier voor alle informatie.

Delen = samen genieten!