DoodleTafel

HANDLETTEREN /BULLETJOURNALING/CADEAUTJES PIMPEN/SPECIALE PROJECTEN

In een leven waar je doorgaans mee wordt genomen in de waan van de dag is het inbouwen van wat ontspannen me-time momenten van groot belang om er weer even tegenaan te kunnen!

Hoe lekker is het dan wanneer je deze momenten ook nog eens kunt combineren?!

De DoodleTafel staat voor de volgende waarden: creativiteit/ontspannenheid/sociale gezelligheid/ aandacht/inspiratie/even niets moeten/ontmoeten/combineren/gemak/

Er staat er een gezellige tafel voor je klaar met hapjes en drankjes. Op de tafel liggen leuke ideeën en voorbeelden klaar om bijv. te handletteren, je bulletjournal bij te werken, leuke attenties te maken of je cadeautjes te pimpen. En heb je beschikking tot al de benodigde materialen.
Er zullen regelmatig thema’s zijn, maar ook alle gelegenheid voor eigen creaties en ideeën voor projecten.

Wil je zelf een avond met een eigen groep aan de DoodleTafel boeken, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt dan aangeven wat je zou willen doen. Het is ook mogelijk om dit te doen onder leiding van een enthousiaste en ervaren gastvrouw. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en prijzen. We denken graag met je mee.

Het concept van de DoodleTafel past helemaal in onze vitaliteitspiramide want het is:

  • investeren in een gezond brein en dat terwijl je er weinig van merkt
  • een waardevolle investering in je sociale agenda
  • heerlijk mindful bezig zijn en dus stress verminderend
  • acties van je sociale to do list al af kunnen vinken door het vooruit maken van leuke verjaardagskaarten/bedankjes/cadeautjes
  • veel leuke inspiratie opdoen
  • vooral genieten van hapje, drankje & gezelligheid
Delen = samen genieten!
Home » DoodleTafel

Volg Goy’s Genieten op…