shadow

Doodletafel

Je kent vast wel onze Doodletafel. Die grote tafel, centraal bij Goy´s Genieten. Die tafel die gebruikt wordt voor diverse activiteiten; creatieve workshops, gezellig eten, kopje thee of vergadering. Deze Doodletafel staat ook centraal tijdens de Happy Healthy Woensdag.

Creatieve Doodletafel                                                                          
Als je creatief bezig bent, maken je hersenen bepaalde verbindingen in je brein. Je ontspant meer en komt uit je hoofd. Je bent meer in het nu. Dat komt je vitaliteit zeker ten goede. Vandaar ook dat wij op de Happy Healthy Woensdag de Doodletafel inzetten voor creativiteit. Er zullen wekelijks verschillende activiteiten zijn. Denk bijv. aan handletteren, Doodleclay en vilten. Dit zijn maar een paar voorbeelden.

Er is natuurlijk veel meer mogelijk op creatief gebied. Gelukkig hebben wij een aantal creatieve dames die graag met jullie aan de slag gaan om die nieuwe verbindingen in de hersenen aan te maken. Op een gezellige, ontspannen en creatieve manier. Heb je zelf leuke ideeën, laat het ons dan ook zeker weten. Waarschijnlijk kunnen wij wel iets organiseren!

Doodletafel

Groene Doodletafel
We willen je graag inspireren om je eigen (verzorgings)producten te maken met gebruik van essentiële oliën. Tijdens de ´light versie´ van de Happy Healthy Woensdag vind je een aantal van deze producten op onze Groene Doodletafel. Het is de bedoeling dat in de loop van de tijd en uiteraard bij voldoende belangstelling er periodiek workshops gegeven worden. Daarna zou je ook wekelijks zelf aan de slag kunnen.

De benodigde materialen en verschillende receptenkaarten liggen gewoon voor je klaar. Flesjes en potjes zijn dan ter plekke te koop. Of misschien heb je zelf wel potjes en flesjes liggen. In het kader van bewust leven, kun je deze dan uiteraard ook meenemen en bij ons vullen met de zuivere en eerlijke ingrediënten waar wij mee werken.

Natuurlijk kun je veel meer maken dan alleen verzorgingsproducten. Denk maar aan geurzakjes voor in je kledingkast, heerlijk geurende potpourri voor in huis, een natuurlijk middel tegen muggen op je zomerterras, en nog veel meer.

DoTerra olien

Workshop essentiële oliën
Wil je meer weten over wat je kunt maken met essentiële oliën, waar ze je in kunnen ondersteunen en hoe je ze het beste gebruikt, dan is het ook mogelijk om met een groep een workshop te volgen. Mirthe Polanen (die we ook kennen van onze heerlijke Easy Pilates les op donderdagochtend) legt uit hoe je deze oliën voor je kunt laten werken en wat je er allemaal mee kunt. Met deze kennis kun je nog meer profijt halen uit onze Groene Doodletafel.

Op termijn liggen er elke woensdag verschillende recepten om zelfstandig te kunnen maken. De ene keer in thema-vorm, de volgende keer verzorgingsproducten en dan weer eens kun je ´bewuste´ huishoudelijke producten maken. Wil je iets specifieks, dan kun je dit altijd aangeven. We gaan dan proberen om aan je wensen te voldoen.

Delen = samen genieten!