shadow

Doodle Donderdag

De afgelopen maanden hebben al heel wat dames de weg naar de Doodle Donderdag weten te vinden. De introductie van deze avond was een groot succes. Wat een ongedwongen gezelligheid! Komend jaar zal de Doodle Donderdag om de week plaats vinden. Er zullen thema-avonden zijn en je hebt altijd de mogelijkheid om kaarten te handletteren of cadeaus te pimpen en van een label te voorzien. Bij Goy’s Genieten kun je gebruik maken van alle aanwezige materialen om je ideeën om te zetten naar een mooie, eigen creatie.

Wist je trouwens dat doodlen heerlijk ontspannend werkt, de perfecte voeding voor je brein. Even niets anders aan je hoofd dan heerlijk (gedachteloos) creëren. Een hapje en drankje binnen handbereik, fijne mensen om je heen voor een gezellig praatje en genoeg inspiratie. Niets moet, niksen mag. 

Rond feestdagen zal de Doodle Donderdag zich richten op dat ene specifieke feest en kunnen er originele dingen gemaakt worden. Regelmatig zal er een gast aan tafel zitten die komt vertellen over interessante onderwerpen, denk aan hormonen, opvoeding en gezond eten. Kortom, gewoon lekker een avondje voor jezelf, om even bij te komen van de hectiek van alle dag en je komt ook nog eens thuis met dat kaartje dat je nodig hebt, een ingepakt cadeau etc. Wat een goede combi. Kijk, daar houden we van bij Goy’s Genieten!

Ontspannen gezelligheid en elkaar op wat voor vlak dan ook inspireren zijn de hoofdingrediënten van deze avond, zien wij jou ook binnenkort?!

Aanmelden Doodle Donderdag

 

Anti spam controle

Delen = samen genieten!