shadow

Doen jullie met mij mee?

Happy&Healthy….ik wil het zelf zo graag😊 Happy ben ik doorgaans wel en Healthy gaat na heel lang getob met een frozen shoulder nu ook gelukkig echt wel de goede kant op. Alleen nu ook tijd om mij echt weer heel wat beter in conditie en vel te voelen! De start met C9 kuur ging beter dan ooit en voelde mij er heerlijk bij🍀 En toch is het mij door drukte in leven en vooral ook hoofd weer niet gelukt mijn goede voornemens vol te houden. Ik mag mij er niet helemaal achter verschuilen, maar met een ADD hoofd is het sowieso al best een opgave ritme en structuur in mijn week te brengen🙃 Laat staan gecombineerd met gezin, Goy’s Genieten, werk en een huis waar nog steeds meer dan genoeg aan te klussen valt…Vooral ook aan hulp van manlief te danken dat er iedere dag nog op tijd eten op tafel staat. En samen redden we het echt ook nog wel om zonder pakjes en zakjes puur en redelijk gevarieerd te eten, maar ik ben al een tijdje toe aan een stapje verder, ook echt wel geprobeerd.
Maar dit stapje krijg ik zonder hulp dus niet echt voor elkaar. Bij Voedingspraktijk Houten heb ik een fijne uitgebreide nulmeting gedaan met een even uitgebreid en duidelijk leefstijladvies (ik kan jullie dit dan ook allemaal aanraden). Maar dat volhouden is natuurlijk weer een volgende stap, daar mis ik zelf tijd en vooral ook voldoende discipline voor🙈 Ook dit wil ik graag met hulp oplossen….en laat ik die hulp hier nu gewoon voor handen hebben in de vorm van VitaliVon en Good Mood Company 😀
Ik maak de zaken graag een beetje leuk, gemakkelijk, tijdsbesparend en gezellig en dus doe het vooral liever niet alleen. Vandaar dat we de happy & healthy woensdag gaan lanceren. Hier kan ik mijn sportmomentje pakken (of juist ontspanning wanneer ik daar meer behoefte aan blijk te hebben) mijn tussentijdse vragen kwijt, mijn weekplanning maken met recepten op maat, mijn diepvries al vullen met handige lunch- en ontbijtgerechtjes, maar vooral ook op een ontspannen manier geïnspireerd en gemotiveerd blijven om mij aan het advies te houden. Ik kan mij dus niet voorstellen dat ik de enige ben die hier zo over denkt, dus ik hoop dat we een gezellige groep kunnen creëren om wat voor leefstijldoel je ook hebt, samen vol te kunnen houden. En ja een belangrijk leefstijldoel is ook vooral sociaal genieten, dus puur voor de gezelligheid ben je ook van harte welkom, kan ik ook enorm gemotiveerd en geïnspireerd door raken😜

Delen = samen genieten!