shadow

De Sint in Europa

Tja zo’n gezellige feestmaand in het verschiet nodigt natuurlijk uit tot allemaal leuke en sfeervolle activiteiten. Worden we bij Goy’s Genieten sowieso al blij van, dus we kunnen nu helemaal los!

Ik houd er zelf wel heel erg van om de verbinding met iets of iemand te zoeken en wat dat betreft sloot Ronny (Voeding&Z) met haar idee hier dan ook helemaal bij aan. Op woensdag 29 november organiseert zij een workshop sintlekkernijen bakken uit verschillende landen.Gecombineerd met de bijbehorende verhalen en tradities uit het desbetreffende land! Bakken, beppen, proeven, genieten inspireren, beleven, maar vooral ook weer nieuwe dingen leren en nieuwe mensen ontmoeten. Dit past natuurlijk weer helemaal in het concept van een vitaal leven. Ook ons brein heeft het nodig om gevoed te worden en niet altijd de gebaande paden te lopen. Laat de zwartepietendiscussie dus ook maar heerlijk achter je en dompel je onder in andere culturen. Het zal er niet minder lekker om zijn en uiteraard komen onze vertrouwde Sinthapjes ook voldoende aan bod.

Opgeven voor deze leuke workshop kan via de kalender op deze site. Op de woensdagmiddag is er de (ouder)kind variant ook erg leuk.

 

Delen = samen genieten!