shadow

Creëer je eigen blue zone op onze happy&healthy woensdag!

We zijn al een tijdje bezig met onze Happy&Healthy woensdag, aan de ene kant gooide corona even roet in het eten, maar aan de andere kant bevestigde het precies waar wij hier in geloven: “Verbinden”. Want het woensdagochtend groepje is alleen maar sterker & groter geworden de laatste 1.5 jaar! Een belangrijke tip uit de Blue Zone lifestyle is namelijk je te verbinden met minstens 3 personen die jouw gewenste leefstijl al hanteren of ambiëren. Op woensdag hebben wij hier inmiddels een erg leuke groep dames die elkaar inspireren, motiveren en vooral ook enthousiasmeren over ieders eigen passie. Super leuk! En dat alles op een sfeervolle locatie waar we een gezonde leefstijl erg gemakkelijk voor je willen maken. Het programma wordt dan ook steeds een stukje meer uitgebreid en daarmee creëren we direct ook meer ruimte voor nog meer deelnemers.

  • 9-13 uur Pure&Easy in de keuken voor een heerlijke & ontspannen Fika of een meeneemtaart!
  • 8.45 uur Bart Body & Balance
  • 9.15 uur Power Walk met Deborah
  • 10.00 uur Rust en Balansles met Natasja
  • 10.15 uur Happy&Healthy journaling met Simone

Hier zit voor bijna iedereen wel wat bij en het gaat er dus vooral om dat het een fijne plek is om even te zijn en je te laten inspireren tot een positieve en gezonde leefstijl. Gebaseerd op de Blue Zones en dus allemaal niet moeilijk en ingewikkeld, maar vooral samen.

Je kunt nu al bij je activiteit een gezonde ontbijt-fika van Pure&Easy reserveren, maar dat is nog maar het begin. We gaan het natuurlijk ook vanuit de keuken jullie steeds gemakkelijker proberen te maken met straks bijvoorbeeld ook gezonde meeneemmaaltijden en uiteraard komt ook onze gemakzak weer aan bod!

Dus wil je op een ontspannen manier met je gezondheid (zowel body als mind ) bezig zijn kom dan vooral een keertje bij ons langs op de woensdagmorgen.

Delen = samen genieten!